Ce sa faci ca sa fii organizat (Galerie Foto)

Marti, 06 Ianuarie 2009, ora 20:04
3613 citiri
Ce sa faci ca sa fii organizat (Galerie Foto)

Daca locuiesti intr-un apartament si nu la casa sunt convinsa ca esti una dintre persoanele care pretuiesc cu adevarat utilitatea spatiului in care iti depozitezi lucrurile. E bine sa stii ca nu ai nevoie de sisteme complicate si scumpe ca sa iti organizezi lucrurile si sa le tii in ordine.

Cele 10 sfaturi utile te vor ajuta sa folosesti lucrurile din casa pentru a depozita alte lucruri.

1. Poti sa iti pui bijuteriile pe cuier alaturi de hainele pe care le porti zilnic. Pune acolo lantisoarele care iti plac cel mai mult si cand iesi pe usa nu vei uita sa te accesorizezi.

2. Ca sa nu mai incurci cheile poti sa le vopsesti in culori diferite cu lac de unghii. Asa vei stii de unde apartin.

3. Cartile de vizita le poti tine in cutiute mici pe care le ai casa de la diferite produse si lipeste o eticheta cu ce contin. Asa nu le vei pierde si le vei gasi imediat cand le vei cauta.

4. Foloseste un saculet de protectie cand pui obiecte mici in masina de spalat. In acest mod nu vei strica masina si te vei folosi mult timp de ea.

5. Poti sa tii acele, ata, nasturii in cutiutele de chibrit. Sunt mici si nu ocupa spatiu.

6. Depoziteaza hartia igienica intr-un tub de plastic care incape cu usurinta langa toaleta ta. Nu o lasa imprastiata prin toata debaraua.

7. Cumpara un clip magnetic in care sa tii retetele pentru mancare la vedere. Sigur vei gasi un loc mic in bucatarie unde sa il pui.

8. Bijuteriile pe care nu le mai porti le poti infasura in pungi cu bule de aer. Acestea va feri pietrele pretioase de un sfarsit tragic in cazul in care uiti si pui ceva greu pe bijuterii.

9. Produsele de curatare pot fi puse intr-o cutie de carton in care ai cumparat sticlele de vin saptamana trecuta. Simplu si eficient.

10. Ca sa pastrezi prelungitorul de curent si sa impiedici sa se insire in toata casa pune-l in cotorul de la hartia igienica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sfaturi organizare, #cutie chibrit , #intalniri