Ce trebuie sa afle femeile pana la 40 de ani

Duminica, 10 Ianuarie 2010, ora 08:40
7967 citiri
Ce trebuie sa afle femeile pana la 40 de ani
Foto: cookinglight.com

Majoritatea cremelor antirid nu au niciun efect iar singura cale sigura de a slabi este sa mananci mai putin si sa faci cat mai mult sport. Acestea sunt doar doua dintre concluziile la care trebuie sa ajunga singura orice femeie pana la varsta de 40 de ani.

Ce alte convingeri mai trebuie sa avem ne spun jurnalistii britanici de la mirror.co.uk.

In primul rand, oricat te-ai amagi, este cert: daca un barbat nu te suna desi ti-a promis asta inseamna ca nu il interesezi si nicidecum ca si-ar fi pierdut telefonul, asa cum iti place tie sa crezi.

Apoi, daca te surprinzi intrebandu-te "imi mai sta bine fusta mini?" fii convinsa ca raspunsul este unul singur: "NU!".

"Fii demna!" este indemnul care trebuie sa iti treaca prin minte, in loc de "imbata-te!", atunci cand esti parasita.

Invata sa accepti complimentele cu gratie. Nu mai spune "mda, am aruncat si eu pe mine ce am gasit prin dulap" in cazul in care cineva iti spune ca arati bine, pentru ca nu mai pacalesti pe nimeni, e clar ca ai lucrat ceva timp la aspectul tau.

Ce trebuie sa mai stii?

Ca o salata nu va tine niciodata loc de pranz si vei sfarsi prin a manca un dublu cheeseburger dupa numai cateva ore.

Foarte important: treburile casnice pot oricand sa mai astepte. Joaca-te cu copii, pregateste o cina romantica pentru sotul tau si intalneste-te cu prietenii. Nu fi o "nevasta disperata" ! Priveste lucrurile astfel: cu cat faci mai repede curat, cu atat vine mai repede momentul in care trebuie sa faci din nou.

Un sutien potrivit face minuni, dar cate femei tin cont de aceasta regula nescrisa? Un studiu realizat de o firma producatoare arata ca 80% dintre femei si fete poarta marimi gresite la sutien, ceea ce le afecteaza atat postura cat si silueta.

Oricat te-ai impotrivi, cu timpul te transformi treptat in ... mama ta. Un studiu realizat de Societatea Americana a Chirurgilor plasticieni confirma faptul ca mamele si fiicele au o sumedenie de caracteristici comune.

Si inca ceva

Niciodata nu e prea tarziu. Nu intra in panica daca nu ai facut ceva anume pana la aceasta varsta, poti oricand sa inveti sa canti la chitara sau sa practici yoga. Nici pentru copii nu e prea tarziu. Actritele Jane Seymour sau Susan Sarandon au devenit mamici la 45, respectiv 46 de ani.

Bucura-te ca ai 40 de ani, este varsta la care nu mai trebuie sa te mai simti agresata daca un barbat fluiera admirativ dupa tine. Dimpotriva, zambeste!

Speram ca ai ajuns pana la aceasta varsta la concluzia ca nu are rost sa te enervezi cand ramai blocata in trafic. Foloseste mai bine aceste momente pentru a te relaxa si pentru a face planuri de viitor.

Pe de alta parte, a venit momentul sa iubesti confortul. S-au dus demult vremurile in care, cu rucsacul in spate, mergeai la nudisti. Ia-ti o camera de cel putin trei stele pe cand mergi in vacanta la mare.

Trebuie sa iti improspatezi periodic garderoba, stii da? Nu vei mai purta bluzele de la facultate, renunta la ele. Nici nu te vor mai incapea si nici nu vor mai da bine pe tine, oricate eforturi esti dispusa sa faci.

Un mic secret: sexul poate fi la fel de grozav chiar daca nu mai esti la prima tinerete. Totul e sa iti doresti.

In plus ...

Ia-ti gandul de la fostul tau sot, nu il mai cauta la telefon. S-a terminat.

Un tub cu crema de maini trebuie sa fie nelipsit din geanta. Mainile sunt cele mai expuse la intemperii si sunt primele care iti tradeaza varsta.

Pe de alta parte, o sambata seara petrecuta in fata televizorului nu mai este o tragedie. In fond, mai trebuie sa ne si odihnim din cand in cand, nu? Iar daca nu ai chef sa iesi cu prietenii, atunci spune-o direct nu mai cauta scuze stupide. La 40 de ani iti poti permite.

Pe de alta parte, speram ca stii deja secretul succesului financiar menit sa iti asigure linistea: cheltuieli mai mici si economii pentru zile negre. Orice altceva e irelevant.

Si inca un lucru, foarte important. Adevarata dragoste nu inseamna buchete de trandafiri sau bijuterii sofisticate, si nici declaratii soptite la ureche, ci un sot dispus sa iasa la doua noaptea din casa pentru a cauta o farmacie deschisa de unde sa cumpere antitermice pentru copilul care iti arde in brate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus vineri, 19 aprilie, candidatura pentru Primăria Capitalei, el venind cu un tricou pe care era scris „Je suis Pepa Pig!” şi „Şi...
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
#femei varsta medie, #femei patruzeci ani, #relatii familie , #intalniri