Cele mai proaste motive pentru care te apropii de cineva

Joi, 17 Septembrie 2009, ora 13:54
3768 citiri
Cele mai proaste motive pentru care te apropii de cineva

De cele mai multe ori oamenii au impresia ca agreeaza pe cineva, desi in realitate nu este deloc asa. Se pare ca acest lucru depinde aproape intotdeauna de circumstante si situatia in care se afla o persoana.

Plictiseala este principalul motiv pentru care ne place de cineva. Putem avea o pasiune pe timpul verii, fara ca prietenii sa isi dea seama de ce ne place de cineva. Pasiunea va dispare de la sine cand se va termina vacanta si ne intoarcem la scoala sau la ritmul normal de lucru.

Disperarea chiar te poate face sa te indragostesti de cineva. Daca nu ai mai avut pe cineva de mult timp, e foarte posibil sa te apropii de prima persoana care iti da numarul de telefon.

La fel se intampla si cand toti apropiatii au pe cineva sau cand e sezon de nunti. Presiunea este si mai mare in acea perioada si te poti gandi ca trebuie neaparat sa ti se intample si tie.

Se mai poata intampla sa crezi ca iti place de cineva doar pentru ca esti intr-o perioada in care te simti foarte bine si crezi ca acea persoana ar avea o legatura cu asta. Totusi, dupa ce sirul de petreceri se termina, poti realiza ca nu acea persoana iti influenta buna dispozitie.

Uneori ni s-a intamplat sa vrem pe cineva numai pentru ca e diferit. Cand vrem neaparat o persoana de un anumit gen, ne putem lasa pacaliti de prima care ne iese in cale. Acest lucru se intampla in special in liceu, cand vrei pe cineva mai mare sau de la facultate.

Asta nu e o problema numai pentru adolescenti, ci si pentru oamenii maturi. La fel ne putem indragosti de cineva pentru ceea ce este. Putem fi fascinati de ceea ce fac, de meseria lor si de lucrurile extraordinare pe care le fac, insa personalitatea lor sa lase de dorit.

Una dintre cele mai atractive persoane este intotdeauna cea care nu este accesibila. In cazul asta suntem atrasi de fapt de provocare. Mai poate fi, de asemenea, si un instict primitiv care ne spune ca acea persoana este sanatoasa si este capabila sa fie un partener de viata.

Daca cei de mai sus sunt atrasi de provocarea de a castiga pe cineva inabordabil, atunci altii prefera ceva mai usor. Ei cauta de fapt altceva; nu neaparat o persoana draguta, ci una care are ceva dragut: cainele, masina, zona in care locuiesc.

Si vechile cunostinte sunt cautate cand vrem neaparat pe cineva. Daca iti aduci aminte ca in trecut erau persoane dragute, dar prea plictisitoare pentru gusturile de atunci, acum pot parea o idee buna. In special daca te-ai saturat de opusul lor.

Indiferent de varianta in care te regasesti, un lucru e sigur: nu esti gata pentru o relatie serioasa si matura. Daca vrei pe cineva numai pentru ca iti umple un gol din viata, e foarte posibil ca nimeni sa nu te satisfaca pe termen lung si sa fii singura persoana care poate rezolva acea problema.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#de ce iubesti, #explicatii dragoste, #relatii gresite, #greseli dragoste, #greseli cuplu, #singuratate greseli , #intalniri