Cinci metode pentru a evita ... sa-ti dea papucii

Joi, 03 Decembrie 2009, ora 13:30
2150 citiri
Cinci metode pentru a evita ... sa-ti dea papucii

Rutina este principala cauza a destramarii relatiilor. Odata ce "iubitii" se simt din ce in ce mai confortabil, nu mai e mult pana in momentul in care se transforma in lenesi de-a dreptul. Si in momentul in care s-au lenevit, atunci sunt parasiti.

Daca ai o prietena cu care vrei sa stai mult, mult timp, atunci trebuie sa faci in asa fel incat relatia dintre voi sa fie mereu captivanta. Fagasele obisnuite trebuie evitate cu orice cost. Rutina, leneveala si plictiseala trebuie combatute cu orice ocazie.

Te-ai intrebat vreodata de ce femeile inseala sau de ce renunta la o relatie de durata doar pentru a se arunca in bratele unui flirt de o seara? O fac din cauza oboselii. Din cauza ca iubitii lor nu le mai trezesc interesul. Cu asta in minte, FoxNews aduce in prim plan continutul "Ghidului pentru romantism", creat special pentru barbati.

Cumpara cadouri mai bune

Un sfat simplu pentru cei care vor sa isi pastreze relatia: nu cumpara mereu acelasi cadou. Doar pentru ca ei ii place un anumit tip de ciocolata, asta nu inseamna ca vrea sa o primeasca de cinci ori pe an. Ocaziile de a da cadouri - ca ziua ei de nastere sau aniversarea voastra - sunt un moment in care poti sa ii dovedesti cata imaginatie ai sau cat de atent esti de fapt.

Asa ca gandeste-te putin la cadourile pe care i le dai. Incearca sa tii o lista a lucrurilor pe care spune ca si le-ar dori, iar de sarbatori ii poti implini dorintele.

Faceti exercitii impreuna

Este un adevar ciudat, dar dupa ce petreceti foarte mult timp impreuna, atractia sexuala va incepe sa dispara. In plus, cu cat va obisnuiti mai mult unul cu celelalt, cu atat este posibil sa nu mai aveti atata grija de corpul vostru.

Pentru ca relatia voastra sa mearga bine trebuie sa combateti letargia si lenea. De aceea, daca faceti sport impreuna aveti mai multe sanse sa ramaneti impreuna. Exercitiile va fac sa va simtiti bine, dar si sa va mentineti pasiunea. Cuplurile care fac sport impreuna raman impreuna.

Redecoreaza

Da, suna feminin, dar nu este chiar asa. Daca iti redecorezi casa, este ca si cum ai porni din nou la drum. Pe de o parte, daca incepeti impreuna acest proiect veti da un avant de moment relatiei voastre. Pe de alta parte, schimband imprejurimile, veti combate sentimentul "statut" care va otraveste viata de zi cu zi.

Plecati in vacanta

Cateodata cea mai simpla solutie este si cea mai buna. In acest sens, o escapada romantica este una dintre cele mai bune metode pentru a va condimenta relatia.

Grijile zilnice isi spun cuvantul. Atunci cand plecati de acasa, chiar si pentru un weekend, toate problemele raman in urma.

Nu este nevoie sa va obositi cautand cel mai romantic cu putinta orasel din lume. Doar planuiti un weekend. Sau ii poti face o surpriza. Relatia voastra nu va avea decat de castigat in urma acestei pauze. Doar ai grija sa nu aveti parte mereu de aceeasi vacanta.

Un hobby nou

Cele mai bune relatii se bazeaza pe perfectionare. Vrei sa fii cu o femeie care sa te ajute sa fii cel mai bun barbat posibil. Si ea vrea acelasi lucru. Femeile vor ca barbatii sa le arate lucruri noi, sa le extinda orizonturile si sa le imbunatateasca vietile.

Incepeti o activitate noua, impreuna. Apucati-va de karate sau invatati un dans nou. Exista si cursuri de ... gatit.

Nu este nevoie sa va apucati de lucruri ciudate sau nebunesti pentru a avea o relatie functionala. Nu toate femeile cauta un barbat dependent de fluxul de adrenalina. De fapt, si nebuniile pot deveni la fel de plictisitoare ca orice alt tip de rutina. Cheia succesului este sa aduceti o doza de spontaneitate relatiei voastre.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat...
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
#sfaturi relatii, #condimentare relatie, #dat papucii, #cursuri cuplu, #terapie cupluri , #intalniri