Cu ce barbati sa nu te combini

Marti, 14 Octombrie 2008, ora 15:01
4555 citiri
Cu ce barbati sa nu te combini

Oamenii trebuie sa invete din propriile greseli sau din greselile altora pentru a nu repeta ceea ce stiu deja ca nu este bine. Femeile care isi doresc o relatie serioasa, si nu una adolescentina, ar trebuie sa evite sa se implice in relatii cu anumiti barbati.

Inclinatia unor masculi spre anumite comportamente dovedeste faptul ca ei nu sunt adeptii unor relatii serioase si de durata. Drept exemplu stau relatiile efemere din lumea show bizz-ului, informeaza Times.

De aceea femeile ar trebuie sa evite sa se implice intr-o relatie sentimentala cu producatori muzicali, membrul unei trupe de muzica si solisti. Da, este amuzant sa iti scrie un cantec, dar marea lor majoritate sunt indragostiti doar de propria persoana si au un stil de viata daunator tenului tau.

Nici actorii nu intra pe lista barbatilor cu care ar trebui sa ai o relatie. Marea lor majoritate nu au incredere in propriile lor forte. Barbatii fotomodel nu sunt croiti pentru relatii serioase, plus ca exista riscul sa te simti complexata de frumusete lui.

Nu te combina cu un barbat care lucreaza in industria modei, pentru ca marea lor majoritate sunt gay. Nici cu milionarii aristocrati nu este bine sa te incurci. Pentru ei titlul este mai important decat orice altceva.

Nici sportivii nu fac parte din categoria barbatilor seriosi, le plac femeile frumoase mai mult decat fidelitatea. O relatie cu un barbat mai tanar decat tine nu este o solutie, cand iti este lumea mai draga vei ramane singura. Incearca un barbat adevarat care stie deja ce vrea de la viata.

Lista pare lunga, dar nimeni nu a spus ca e usor sa gasesti un barbat adevarat!

Fotografie unicat cu celebrul Alain Delon, cu permisiunea acestuia: "Mi s-a părut că era chipeş” FOTO
Fotografie unicat cu celebrul Alain Delon, cu permisiunea acestuia: "Mi s-a părut că era chipeş” FOTO
Anouchka Delon a publicat, luni, pe Instagram, o fotografie a tatălui ei, Alain Delon, "cu permisiunea acestuia". Actorul, care a fost plasat recent sub tutelă consolidată, apare cu faţa...
Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Un bărbat din oraşul prahovean Urlaţi a fost internat în stare gravă cu diagnosticul de botulism, anunță reprezentanții Spitalului Judeţean Ploieşti. El le-a spus medicilor că a mâncat...
#barbat, #relatie, #serioasa, #actor, #fotomodel , #intalniri