Culorile neon, amprenta acestui sezon (Galerie Foto)

Vineri, 06 Februarie 2009, ora 11:56
3221 citiri
Culorile neon, amprenta acestui sezon (Galerie Foto)
Foto: Daily Mail

Sezonul care sta sa inceapa se va afla sub amprenta a sase mari influente: safari, figuri geometrice, lucire metalica, culori neutre sau neon si stilul western.

Un sezon destul de permisiv se anunta primavara aceasta. Stilurile si influentele diferite se vor impleti, rezultatul fiind unul vioi, vesel si optimist, anunta Daily Mail.

La loc de cinste se vor afla hainele pe care le-ar putea imbraca o pretentioasa la safari. Un pic sport, un pic de eleganta (bineinteles o geanta Louis Vuitton) si un strop de animal print. Kakiul, obisnuit la tinutele safari, poate fi foarte bine unul lucios, metalic. Accesoriile aurii nu trebuie sa lipseasca.

Designerul Jonathan Saunders propune, pentru primavara aceasta, figurile geometrice. Combinatiile alb-negru sunt, din nou, cele preferate, doar ca, de aceasta data, este acceptat si chiar indicat un strop de culoare. O centura aurie sau un accesoriu mov vor aduce un plus de prospetime.

Materialele cu luciri metalice, ce pot parea usor pretentioase, sunt in trend, ne asigura Prada, de pe podiumurile de moda. Pe o piele bronzata la malul marii sau la solar aceste tinute sunt cel mai bine puse in valoare. Sandalele aurii si plicul simplu si elegant, din aceeasi culoare, sunt o cerinta a acestui sezon.

Sezonul colorat mai face si concesii. Materialele in culori netre sunt binevenite, mai ales daca tinutele sunt fluide si pline de imaginatie. Pana si culorile neutre pot avea mii de nuante, asa ca paleta e una foarte larga, asa cum se poate vedea in tinutele Chloe. Liniile drepte se impletesc perfect cu dantela sau materialele usoare, feminine. O floare asezata strategic poate intregi tinuta.

Credeai ca rozul si portocaliul neon nu pot fi combinate? Daca vei incerca, indrazneala iti va fi rasplatita pe de-a-ntregul. Tinutele Luella Bartley o demonstreaza cu varf si indesat. Nimic nu merge mai bine cu o rochie portocalie decat o pereche de manusi roz, ca de papusa, si o palariuta cu funda si plasa, extrem de feminina.

Si stilul western a revenit in tendinte, doar ca, de data asta este mai stralucitor ca oricand, tinutele fiind accesorizate cu centuri si curele care sclipesc de-ti iau ochii. Sandalele joase pot fi bogate si accesorizate cu tot felul de blitz-blitzuri, la sfatul casei Chanel.

Vezi mai jos Faleria Foto

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#moda, #tendinte, #sezon, #primavara vara, #chanel, #louis vuitton, #Jonathan Saunders, #Chloe, #Luella Bartley, #prada , #intalniri