Cum faci sa fii la moda cand ai cateva kilograme in plus?

Luni, 02 Noiembrie 2009, ora 23:51
12213 citiri
Cum faci sa fii la moda cand ai cateva kilograme in plus?

Moda este un drept de care fiecare femeie trebuie sa se foloseasca, indiferent de numarul de kilograme pe care le are. Eleganta nu este un concept doar pentru doamnele cu forme de invidiat, ci inclusiv pentru cele pe care natura le-a "daruit" la capitolul greutate.

Chiar daca nu va ajuta corpul sa alegeti haine cu masuri mai mici, trebuie sa va folositi de imaginatie si stil pentru a face combinatiile perfecte.

Femeile plinute pot fi la fel de atragatoare si de frumoase ca si fotomodelele cu masuri perfecte, in ciuda oricarui comentariu rautacios.

Urmand sfaturile expertilor Femme Actuelle nu doar ca veti sfida numarul de kilograme si ideile preconcepute ale celor care va privesc, dar veti reusi sa va simtiti frumoasa.

Iata cateva dintre cele mai adecvate vesminte in care femeile plinute vor arata excelent:

1. Camasa stil tunica lunga de satin.

Daca nu aveti o silueta supla, va puteti folosi de o camasa lejera, pe a carei croiala si culoare sa puneti accent in partea de sus a corpului.

Camasa este parte a ultimelor tendinte ale modei in acest sezon. O puteti purta cu pantaloni sau colanti. Rezultatul: un stil elegant, cu o stralucire aparte, rafinata.

Peste camasa puteti purta un sacou simplu de culoare inchisa, care se va asorta ca material cu pantalonii.

2. Rochia din dantela.

O rochie neagra, din dantela, este indispensabila in dulapul unei femei plinute. Materialul suplineste neajunsurile corporale si contureaza o silueta frumoasa. Pe dedesubtul dantelei se poate folosi un material de tipul satinulului, obtinand o combinatie perfecta.

Cu un ciorap negru opac si tocuri veti obtine tinuta perfecta pentru o iesire seara in oras.

3. Paltonul.

Paltonul este un must have in moda acestui sezon rece. Cu un guler supradimensionat si o centura in talie, veti comprima dimensiunile corpului vostru.

Puteti purta culori precum negru, maro, bej sau gri, dar puteti sa indrazniti si la culori mai tari, precum rosu.

4. Camasa in carouri.

O importanta tendinta in acest sezon, camasa in carouri, se poate purta cu jeansi si ghete. Puteti apela fie la modele 100% bumbac, fie la cele care au combinatii de dantela.

Trebuie doar sa alegeti o lungime care sa va acopere soldurile. Daca vreti sa para ca aveti o talie mai subtire, sfatul stilistilor este sa lasati ultimii doi nasturi deschisi la camasa.

5. Bluza din matase si pantalonii drepti

Bluza de matase si un pantalon clasic vor avea efectul scontat. Trebuie doar sa stiti sa alegeti nuantele care va vor da o imagine sofisticata. Daca adaugati si tocuri, aceasta tinuta va fi perfecta pentru locul de munca, dandu-va un aspect foarte feminin.

6. Folositi-va de gri

Purtati gri fara teama ca veti avea o imagine stearsa. Fiind 100% in tendinte, griul poate inlocui negrul atat de folosit de femeile mai plinute.

Puteti alege bluze cu maneci largi, pentru a pune accent pe liniile croielii si pentru a va juca cu volumele.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#moda grasute, #moda femei eplinute, #stil femei plinute , #intalniri