Cum poate fi 2010 cel mai bun an din viata ta

Luni, 04 Ianuarie 2010, ora 16:40
2272 citiri
Cum poate fi 2010 cel mai bun an din viata ta
Foto: EWritingpad

La trecerea dintre ani, multi dintre noi incercam sa lasam in urma unele obiceiuri proaste. Insa dupa cheltuielile pe care le presupune Craciunul, cum am putea sa ne tinem de promisiuni de Anul Nou fara sa dam faliment?

Solutia ar fi sa iti propui ca in Noul An sa faci unele lucruri care sa nu te coste. Iata cateva idei oferite de The Daily Mail.

Tine un jurnal in care sa scrii doar o propozitie pe zi. Un astfel de jurnal nu va deveni, cu timpul, o corvoada, pentru ca insemnarile sunt extrem de scurte. Poti sa notezi aici doar un eveniment important, un gand de-al tau sau un plan.

Poti sa tii chiar si un jurnal cu glume: tine minte ceea ce te-a facut sa razi la un moment dat, peste ceva timp vei avea nevoie de o gluma buna care sa iti ridice moralul.

Trezeste-te mai devreme! In genere, nu ai nevoie decat sase pana la opt ore de somn in fiecare zi: daca te culci mai devreme, la 10.30, si te trezesti la 05.30, vei avea o perioada linistita in fiecare dimineata in care poti sa citesti, sa te plimbi sau sa privesti rasaritul.

Ce se va intampla cu tine peste cativa ani? Problemele la locul de munca, din familie, copiii sau felul in care arati sunt mereu o sursa de stres. Scrie-ti singura o scrisoare in care sa iti dai un mic impuls: arata-ti singura ca nu are rost sa fii mereu coplesita de griji si ca trebuie sa fii puternica. Vei citi scrisoarea cu placere peste cativa ani.

Mananca gratis! Nu e destul de greu sa incropesti o masa din plante gasite in salbaticie. Incearca salata de papadie si ciuperci, cu siguranta iti va placea.

Schimba CD-urile! Cand te-ai plictisit de CD-urile tale, poti sa le dai la schimb prietenilor sau vecinilor, in schimbul altora noi. Acelasi lucru il poti face si cu cartile pe care le-ai citit.

Plimba-te prin ploaie! Cateva picaturi de ploaie nu fac rau nimanui, iar senzatia este divina: mai ales ca restul oamenilor se ascund, iar strazile sunt pustii.

Poti manca o masa cu opt feluri principale daca inviti opt prieteni acasa. Fiecare poate aduce un fel de mancare si va puteti infrupta din ele dupa bunul plac.

Daca cel mic iti spune constant ca il faci de ras in fata prietenilor, e timpul sa ripostezi: fa numai ceea ce iti place, taman cand nu vrea el sa o faci. Nu trebuie sa tii cont mereu de ceea ce isi doreste micul diavol.

Razboieste-te politicos cu cei care te deranjeaza. Cand vezi ca cineva a venit in parc cu cainele si nu isi face datoria de stapan, nu trece pe langa fara sa observi, cum faci de obicei. Fa-le observatie, politicos, sa stranga dupa animal.

Fii boier pentru o zi: jocul poate fi jucat impreuna cu prietenii si poate fi extrem de distractiv. "Boierul" are privilegiul de a le da porunci celorlalti pentru o zi.

Unul din cele mai interesante lucruri pe care le poti face este sa urci pe munte. Dupa efortul depus, privelistea pare si mai frumoasa. O alta experienta care iti poate face viata frumoasa este inotul: litoralul este locul unde te poti relaxa si poti uita de toate grijile.

2010 poate fi un an bun si daca nu uiti sa pretuiesti singuratatea. Exista momente in care te poti simti singur si daca te afli intr-o mare de oameni - atunci cand esti singur insa, invata sa-ti asculti gandurile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#2010, #promisiuni anul nou , #intalniri