Cum sa adormi usor

Joi, 27 August 2009, ora 07:27
3532 citiri
Cum sa adormi usor
Foto: lifedynamix.com

Stresul si tensiunea zilnica sunt doar doua dintre motivele pentru care nu poti adormi decat foarte tarziu. Un pahar de vin inainte de culcare sau somniferele nu mai sunt demult un remediu eficient, ba dimpotriva, iti agraveaza aceste stari.

Incearca sa iti faci un program si sa iti obisnuiesti organismul cu o anumita disciplina. Citeste o carte inainte sa adormi sau fa dusul obisnuit seara, inainte de culcare si nu ziua, informeaza goherbalremedies.com.

Obisnuinta se va instala in doar cateva zile, iar organismul tau va sti ca dusul este un semn al incheierii serii pentru tine. Poti practica si cateva metode de relaxare, pentru a adormi mai repede.

Aceste practici nu vor fi realizate toate deodata, ci gradual, pentru ca organismul sa se obisnuiasca rapid cu ele.

Gandeste-te la ceva frumos atunci cand te-ai asezat in pat. Viseaza cu ochii deschisi. Vei vedea ca treptat ei se vor inchide si te vei trezi dimineata. Poti lasa muzica de relaxare sa te adoarma si ea. Volumul va fi scazut, aproape insesizabil, dar atat cat trebuie pentru a te ajuta sa adormi.

Nu uita de metodele de aromoterapie, eficiente in aceste cazuri. Picura putin ulei esential de levantica pe perna ta. Te va calma imediat si vei putea dormi pana dimineata.

Daca ai asezat televizorul in dormitor, cu siguranta te-ai convins ca nu este o alegere potrivita. Nu te poti abtine sa nu il pornesti inainte de culcare si astfel adormi tarziu.

Incearca sa ii gasesti un alt loc. Te vei convinge in timp ca este cea mai buna hotarare. Daca nu suferi de claustrofobie, o camera intunecata este perfecta pentru inducerea starii de somn. Daca ai aceasta sensibilitate insa, lasa lumina sa patrunda la tine in camera, fara sa aprinzi veioza insa.

Renunta la culorile inchise sau foarte puternice pentru dormitorul tau. Albul, albastrul, verdele sau galbenul sunt nuantele care te linistesc si te ajuta sa adormi mai repede.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#somn ponturi, #somn metode naturiste , #intalniri