Cum sa ai grija de banii tai

Miercuri, 03 Septembrie 2008, ora 11:12
2188 citiri
Cum sa ai grija de banii tai

Aptitudinea de a fi cumpatat financiar se dovedeste a fi extrem de utila pentru o viata linistita. Indiferent de ce produse cumperi daca obtii unele avantaje vei fi mult mai mandra de acea achizitie.

Ce trebuie sa faci atunci cand iti cumperi o masina noua? In conditiile economiei actuale achizitionarea unui automobil nu este tocmai o investitie ideala, informeaza revista Marie Claire.

In cazul in care esti hotarat sa faci asta este bine sa te documentezi temeinic. Pregateste sa intrebi ceea ce te intereseaza atunci cand te duci le dealerul auto, intreaba daca sunt oferte si despre orice alt avantaj care te-ar scuti de cheltuirea unor bani in plus.

Gestioneaza-ti cu atentie plata taxelor si impozitelor si incearca sa nu ramai in urma. O data ce ai acumulat datorii va fi mai greu sa le achiti intr-o singura transa.

Si nu uita ca unele intarzieri sunt penalizate. Trebuie sa stii ca renovarea casei tale implica unele costuri suplimentare, de aceea este recomandat sa fii pregatita din timp pentru acestea.

Daca ti s-a stricat telefonul, sau alt gadget, nu dispera. Daca produsul se afla in perioada de garantie du-te cu el la reprezentanta ca vei scapa de o cheltuiala.

Se va intampla acest lucru daca nu l-ai stricat cumva scapandu-l in piscina cand iti faceai inotul de frumusete. Daca vei tine cont de aceste sfaturi contul tau nu va avea de suferit.

Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Departamentul american de Justiţie a ajuns la un acord pentru plata a 138,7 milioane de dolari în procesul civil cu sutele de victime ale fostului medic al Federaţiei americane de gimnastică,...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#achizitiona, #cumpatare, #bani, #taxe , #intalniri