Cum sa ai muschi puternici?

Marti, 03 Noiembrie 2009, ora 11:20
10813 citiri
Cum sa ai muschi puternici?
Foto: AllPosters

Vrei sa arati ca tipul plin de muschi de la sala, care pare sa nu depuna prea mult efort cand trage de o greutate pe care tu abia o clintesti? Nu e nevoie sa stai ore intregi la aparate.

De cele mai multe ori, barbatii nu au grija de corpul lor, crezand ca e mult prea greu sa mentii niste muschi puternici si o silueta frumoasa. Iar de la o usoara neglijenta si pana la o burta proeminenta, care va face o doamna sa isi intoarca privirea in alta parte, nu e decat un pas. Adevarul este ca muschii se lucreaza usor, daca stii cateva secrete, relateaza AskMen.

In primul rand, un tip musculos nu sare peste masa de dimineata. Si nici peste cea de pranz sau de seara. Trebuie sa te obisnuiesti neaparat sa mananci de trei ori in fiecare zi, la ore fixe. Este vorba de portii rezonabile si nu de mancare de la fast-food. Mancare gatita, sanatoasa, ca la mama acasa.

Mentinerea masei musculare nu se poate face fara mese sanatoase, cu proteine, carbohidrati, dar si grasimi, pentru a asigura necesarul de calorii. Foarte importante sunt proteinele, care ajuta la regenerarea muschilor.

Pauzele lungi si dese... Stim bine cum vine vorba. Barbatii care si-au facut un obicei in a merge la sala si au niste muschi de invidiat stiu ca au nevoie de pauze dupa o sesiune solicitanta.

Pentru a creste masa musculara nu trebuie sa stai la sala de forta ore intregi. Daca facut exercitii solicitante intr-o zi, trebuie sa faci macar o zi pauza, pentru ca muschii sa aiba timp sa isi revina.

Nu face nopti albe prea des! Pentru a avea muschi puternici, trebuie sa dormi in fiecare noapte, cel putin sapte-opt ore. Unii pasionati de ridicarea greutatilor dorm uneori chiar si dupa sesiunile de antrenamente.

Pastreaza varietatea! Exista, cu siguranta, o serie de exercitii care sunt special gandite pentru a creste masa musculara. Insa cel mai bine este sa lucrezi muschii prin exercitii variate, in mod regulat. Astfel, muschii au constant parte de provocari, si sunt stimulati mai mult.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#muschi puternici, #exercitii muschi, #masa musculara, #exercitii, #fitness , #intalniri