Cum sa arati mai slaba

Luni, 06 Octombrie 2008, ora 08:56
4539 citiri
Cum sa arati mai slaba

Din pacate pentru unele si din fericire pentru altele, vremea desuurilor care promit sa subtieze si sa aplatizeze n-a trecut inca. Toata lumea este, insa, de acord ca aceste gaselnite de pe vremea bunicii, chiar daca dau rezultate, sunt incomode si greu de purtat.

Ele pot fi inlocuite cu succes de haine care nu arata defectele si de o mai mare incredere in propria persoana. Iata cateva sugestii de vesminte care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba, dar si cateva exemple incluse in categoria "asa nu".

1. Evita imprimeurile mari

Daca formele tale nu sunt tocmai in miniatura, evita imprimeurile mari si culorile stralucitoare, luminoase.

2. Cumpara-ti haine care iti vin

Prea multa lume isi cumpara haine cu o masura, doua mai mici, in speranta ca, la un moment da, va intra in ele. Se intampla si reversul, cand din rafturi fac cu ochiul doar hainele mult prea mari, semn ca aproape ca nu exista incredere in propria persoana sau ca viziunea asupra propriului corp este deformata.

Sfatul specialistului: esti ceea ce esti si nu poti schimba prea multe intr-un timp foarte scurt. Asa ca, de ce sa nu te simti cat poti de bine cu ceea ce ai la indemana?

In cazul in care nu poti gasi masura care ti se potriveste, mai bine cumpara jachete, pantaloni sau chiar fuste putin mai mari si mergi la croitor.

3. Nu purta nicioadata pantaloni trei sferturi

Acest tip de pantaloni nu fac decat sa scurteze vizual picioarele, sa te arate mica si indesata sis a inlature orice aparenta a unei siluete lungi si subtiri. Daca nu arati precum Audrey Hepburn, nu incerca sa porti asa ceva!

4. Evita pantalonii gen "pana"

Pentru orice reprezentanta a sexului femin, dotata si cu ceva linii curbe, panatlonii stramti sau cei gen pana sunt o adevarat cruzime. Acest tip de pantaloni nu fac decat sa strice echilibrul vizual. Pot fi inlocuiti cu succes de pantalonii drepti, care vor reface echilibrul dintre solduri si picioare, ajutandu-te sa arati sa aratisexy si normala.

5. Evidentiaza talia

Este important pentru toate femeile, dar mai ales pentru cele inzestrate cu un bust generos. Daca sub bluza se ascunde si o burtica ce nu trebuie sa iasa la vedere, optati pentru bluzele sau rochiile cu talia inalta.

6. Ai grija la forma decolteelor

Decolteul tip barcuta va exagera si mai mult umerii largi, dand impresia unui torace masiv. Sunt indicate decolteurile in "V" sau cele copilaroase, de "fetita dulce".

7. Umeri largi? Evita bluzele cu nasturi

In cazul unor umeri largi, bluzele cu nasturi de sus pana jos nu au ce cauta. Pot fi purtate doar cu o vesta sau sub o bluza cu decolteu in "V".

8. Fuste in forma de "A"

Sunt putine persoane pe care sa nu le avantajeze fustele in forma de "A". Extrem de confortabile, aceste fuste fac, practice, soldurile si fundul sa dispara. Se "asorteaza" perfect cu cizmele.

General american: SUA au nevoie de o abordare strategică reînnoită, care să corespundă noii ere geopolitice
General american: SUA au nevoie de o abordare strategică reînnoită, care să corespundă noii ere geopolitice
Generalul american Wesley Clark, fost comandant suprem al forțelor NATO în Europa, a publicat o „notă pentru președintele SUA”, în care subliniază cele mai presante probleme mondiale,...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#sfaturi, #slaba, #grasa, #defecte, #vestimentatie, #haine , #intalniri