Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum sa flirtezi in drum spre munca

Marti, 21 Aprilie 2009, ora 23:48
3053 citiri
Cum sa flirtezi in drum spre munca

Primele ore ale diminetii ne prind, nu de putine ori, cu parul valvoi, imbracati cu un hanorac care ne permite sa mai motaim pana la munca, cu gandul la patul moale si calduros pe care l-am lasat in urma si la o cafea calda si tare. Nicidecum la flirtat!

Insa expertii de la Shine spun ca nu asta este atitudinea pe care trebuie sa o ai daca esti singura si vrei sa-ti gasesti pe cineva. Asadar, ingrozitorul drum zlilnic spre munca poate fi o buna ocazie de... flirt!

1. Alege-ti locul cu grija! Este cat se poate de firesc sa incepi o conversatie cu cineva atunci cand stai langa el si nu de la vreo trei randuri distanta. Daca nu te-ai asezat bine de la inceput, nu te calca totusi pe mandrie si nu fa schimb de loc. Nu vei face decat sa fii penibila.

Ai putea sa faci asta doar daca el te-a remarcat, ati stabilit contactul vizual si nu strica sa te duci mai aproape...

2. Daca un tip citeste ceva, intreba-l cum i se pare. Atentie! Intrebarea trebuie sa evite un raspuns cu "da" sau "nu", de genul: "Iti place cartea pe care o citesti?". Pe langa afirmativ sau negativ, ar mai putea raspunde, ironic: "De ce as mai citi-o daca nu mi-ar placea?".

"Imi pare rau ca te intrerup, dar pare ca-ti place cartea. Despre ce este vorba?" creaza premisele unui inceput ceva mai decent!

3. Adu-ti aminte ca tu si el aveti cel putin un lucru in comun: calatoriti cu acelasi mijlocul de transport. Asa ca nu da chiar rau daca il intrebi cate statii sunt pana la urbea x, cat dureaza pana autobuzul ajunge acolo sau care statie este mai aproape de destinatia ta.

4. De fiecare data cand circuli cu transportul in comun adu-ti aminte ca n-o sa-l mai vezi niciodata pe tipul sexy din fata ta daca nu faci ceva atunci, acolo. Oricum, ce ai avea de pierdut?

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#flirt munca dimineata, #transport comun sexy , #intalniri
Comentarii