Cum sa iti alegi parfumul?

Miercuri, 24 Februarie 2010, ora 12:11
4837 citiri
Cum sa iti alegi parfumul?
Foto: Arhiva

Parfumul pe care il porti spune multe despre tine, despre personalitatea ta si despre felul tau de a fi. Atat barbatii cat si femeile se dau cu parfum ca sa miroase bine si sa fie atractivi pentru ceilalti.

Arta alegerii parfumului potrivit este o chestiune complexa. Nu toate parfumurile se potrivesc cu toata lumea sau cu orice ocazie. Unele sunt prea puternice si mirosul ii poate irita pe cei din jur.

Drept urmare cei de la Lady Zona iti ofera o serie de sfaturi in legatura cu folosirea parfumului, ca sa fii sigur ca vei face o impresie buna si nu ii "vei da pe spate", la propriu, pe cei de langa tine.

Parfumul trebuie ales in functie de mirosul tau natural. Trebuie sa se potriveasca si cu personalitatea ta, dar si cu hainele pe care le porti.

Cand esti la magazin pulverizeaza pe incheietura mainii putin parfum si lasa sa treaca un minut doua ca sa iti dai seama daca "da bine" pe pielea ta. Daca incerci mai multe arome asigura-te ca lasi destula distanta intre ele pe brat, ca sa nu se amestece mirosurile.

Daca ai gasit ceva care iti place, specialistii te sfatuiesc sa lasi sa treaca o zi intreaga ca sa vezi cum se comporta parfumul inainte sa il achizitionezi. Pentru ca parfumul, in functie de mirosul tau natural si starile prin care treci, isi modifica intensitatea de-a lungul zilei.

De aceea, nu uita cea mai importanta regula: nu cumpara un parfum fara sa il "probezi" mai intai. Nu inseamna ca daca iti place cum miroase in sticla unui prieten/a o sa fie la fel si pe pielea ta. In plus, trebuie sa te asiguri ca nu esti alergic/a la el.

Daca este frig afara, tine minte ca trebuie sa te dai cu mai mult parfum pentru ca temperaturile mici scad puterea parfumului. Si daca ai pielea uscata e bine sa stii ca trebuie sa te dai cu mai mult parfum.

Pulverizeaza parfumul dupa ce iti faci dusul de dimineata, deoarece porii tai inca sunt deschisi si "dornici" sa absoarba aroma. Asigura-te ca nu te speli cu un sapun sau gel de dus foarte puternic, ca sa nu combini mirosurile.

Parfumul trebuie aplicat pe partile corpului care raman calde mai tot timpul, incheieturile, baza gatului, pana si in spatele genunchiului.

De asemenea, cand te dai cu parfum, trebuie sa te asiguri ca porti bijuterii de calitate, deoarece uleiurile pot decolora bijuteriile. Evita sa pulverizezi parfumul direct pe haine, deoarece acesta le poate pata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sfaturi parfum, #alegere parfum , #intalniri