Cum sa iti revii dupa o despartire

Duminica, 13 Decembrie 2009, ora 21:13
4513 citiri
Cum sa iti revii dupa o despartire

Atunci cand relatiile se termina prost avem tendinta sa privim lumea printr-o prisma apocaliptica si nimeni nu poate sa ne consoleze.

Insa asta este doar prima senzatie deorece "Dracul nu este atat de negru pe cat pare" si cu un efort mai mare precum si prin punerea in aplicare a unor sfaturi binevoitoare veti reusi sa depasiti acest moment greu din viata voastra.

Cei de la All women Stalk propun cateva solutii care sa va mai inveseleasca daca treceti printr-o despartire.

Chiar daca aveti impresia ca mancarea in belsug va umple golul emotional nu e chiar asa. Aveti voie sa mananati o cutie de inghetata, dar nu uitati ca trebuie sa va pastrati silueta ca sa ii arati fostului partener/a ce a pierdut.

Nu va aruncati imediat intr-o alta relatie ci faceti-va timp sa fiti singuri si sa analizati ce nu a mers bine. Acum e timp sa va implicati in activitati sociale sau sa va ocupati de lucrurile care va plac.

Ca sa mai uitati de tristete faceti sport. Duceti-va la inot si va veti simti mai bine, dar in acelasi timp veti arata si mai bine. Bucurati-va de o sesiune de cumparaturi cu prietena cea mai buna. Concetrati-va asupra voastra macar de data asta. Daca inca il mai iubiti si ati decis sa ramaneti prieteni e mai bine sa luati o pauza ca sa ai timp sa iti revii.

Alcoolul este un relaxant in perioadele depresive, dar nu exagerati. Nu va uitati la comedii romantice pentru ca veti incepe sa plangeti. Cautati filme de aventura sau comedii. Nu il barfiti in fata prietenilor comuni. Daca s-a terminat, s-a terminat, nu are rost sa spuneti rautati pentru ca lumea va spune ca doriti sa va razbunati.

Daca vreiti sa vorbiti cu cineva despre relatia care s-a incheiat faceti asta cu o persoana in care aveti incredere, de preferat membrii familiei.

Daca ati avut un cantec preferat nu te incapatana sa il asculti la infinit, de fapt nu il asculta deloc pana nu te vindeci complet. Ai incredere in tine, in forta ta de seductie, doar nu este singura persoana de pe Planeta asta care te poate iubi.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#revenire despartire dureroasa partener, #inot activitate fizica , #intalniri