Cum sa-l faci sa te ceara de nevasta

Duminica, 02 August 2009, ora 14:21
37877 citiri
Cum sa-l faci sa te ceara de nevasta

Sa gasesti un barbat care iti place e destul de greu, dar sa-l tii langa tine, mai ales pentru toata viata, e si mai greu. Unii ar putea spune ca daca a fost scris, te va cere el, fara sa trebuiasca sa faci nimic, insa uneori destinul are nevoie de o mana de ajutor.

Iata cateva sfaturi oferite de Wiki How care te vor ajuta sa-l aduci in punctul in care iti va cere sa-i fi alaturi toata viata.

Iubeste-te pe tine. Daca tu nu esti multumita de ceea ce esti, atunci nu te astepta ca altii sa fie. Analizeaza-te si schimba acele lucruri care nu iti plac la tine. Respectul de sine este cheia.

Cunoaste-ti rolul. O parte importanta in fiecare relatie este ca ambii parteneri sa inteleaga ca au un rol crucial si indispensabil.

Stapaneste-ti emotiile. Barbatilor le plac in general femeile care sunt cu picioarele pe pamant. Asa ca daca auzi ca noua ta porecla e "regina dramei", inseamna ca este momentul sa incerci sa iti stapanesti mult mai mult emotiile si nervii.

Nu grabi lucrurile. Barbatii iau totul mai incet si incearca intai sa o cunoasca bine pe cea de langa ei inainte sa-si ia vreun angajament. Mai intai ies la mai multe intalniri si abia dupa considera ca pot fi numiti "prietenul meu". Se asigura (asa cum ar trebui si femeile sa faca) daca sunt compatibili la toate nivelurile.

Si toate astea trebuie sa se intample pe rand si de aceea femeile tind sa devina nerabdatoare si ... pisaloage. Daca il bati la cap sa faca ceva ce nu simte ca ar trebui, inca, nu faci decat sa-l determini sa-si puna intrebari in legatura cu voi. Nu vorbi despre casatorie daca nu aduce el subiectul in discutie sau nu a trecut cel putin un an de cand sunteti impreuna.

Intalnirile trebuie sa ramana distractive. Chiar daca au trecut mai multe intalniri decat credeai ca vor trece pana cand lucrurile vor deveni mai serioase, nu trebuie sa-i arati nemultumirea ta. Totul trebuie sa fie cat mai distractiv pentru ca daca totul merge bine, atunci isi va dori o relatie serioasa cu tine.

Fii increzatoare. Fii sigura pe tine si gata sa infrunti orice se afla inaintea ta. Majoritatea barbatilor adora femeile increzatoare. Cum sa nu se simta privilegiat daca este iubit de o femeie care este atat de puternica?

Fii sexy. Nu trebuie sa fie nimic vulgar. O anumita privire aruncata la timpul potrivit, o intindere a muschilor spatelui, un sarut senzual vor fi mai mult decat de ajuns.

Arata-i ca il apreciezi ca barbat. Spune-i cat de mult iti place ca este puternic si, totodata, tandru. Gadila-i orgoliul chiar daca deja "da pe afara". Si nu-i "scoate ochii" atunci cand are o zi mai proasta.

Fii amuzanta. Desi nu pare foarte important, e un lucru esential intr-o relatie. Trebuie sa ai simtul umorului si sa eviti sa fi negativista si "incuiata".

Fii vesela. Femeile care arata ca se bucura si pentru simpul fapt de a trai si traiesc la maximum fiecare secunda sunt in mod deosebit atragatoare.

Straluceste. Caldura inimii tale trebuie sa fie intiparita pe tot chipul tau si dragostea pentru el trebuie sa iti straluceasca in ochi. Il vei topi astfel. Asta ii va distruge toate indoielile si-l va face sa fie mult mai deschis unei relatii serioase.

Controleaza-ti orgoliul. Nu trebuie sa lasi mereu de la tine, dar nici sa te isterizezi daca lucrurile nu merg asa cum vrei tu. O persoana umila nu este una care nu are respect pentru sine, ci una care isi poate controla orgoliul si ii pasa si de altii.

Cunoaste-l mai bine si ajuta-l sa te cunoasca. Asta inseamna ca trebuie sa iesi la mai multe intalniri cu el, nu in sensul pe care aceste activitati l-au capatat in cultura moderna, ci in sensul clasic. Plimbati-va, vorbiti, povestiti, asta va va ajuta sa va cunoasteti mai bine.

Nu-ti fie frica sa o iei de la capat. Unii barbati pot astepta ceva mai mult decat ti-ai dori inainte de a face marele pas. Daca tu simti ca el este alesul, atunci merita sa astepti. Insa daca vezi ca nu are niciun gand serios, ba, mai mult, gaeste scuze pentru a nu se implica in relatie, atunci este clar ca trebuie sa iti reevaluezi optiunile.

Aminteste-ti ca dragostea este bidirectionala. Daca vrei sa fii respectata si tratata ca un egal, fa acelasi lucru. Fa-l sa vrea sa fie in relatia asta. Si barbatii sunt romantici, chiar daca arata uneori mai greu.

Intreaba, cand e cazul, ce nu merge. Nu trebuie sa uiti ca de multe ori barbatii nu au nicio problema sa aiba o relatie fara sa se gandeasca sa o concretizeze prin casatorie. Daca dupa sase luni sau un an nici macar nu a pomenit de planurile lui de viitor si de inteleierea unei familii (cu sau fara tine), atunci a venit momentul sa-l intrebi "ce calitati trebuie sa aiba o femeie pentru a o lua de nevasta".

Daca mentioeaza calitati pe care ti-a spus in alte randuri ca le apreciaza la tine, atunci e un semn bun. Daca, insa, se refera mai mult la sex, atunci e momentul sa-ti iei gandul de la o viata cu el.

Nu-l ataca. Daca simti nevoia sa aveti o discutie serioasa, ai grija cum il abordezi. In loc sa i te adresezi pe un ton serios, incearca sa pari pozitiva: "Imi place la nebunie sa stau cu tine, ma faci atat de fericita. Dar doar pentru a ma linisti eu, ce crezi ca se intampla cu noi...

Pentru ca desi stiu ca acum e prea devreme sa ne gandim la asta, eu vrea sa ma marit la un moment dat si vreau sa ma asigur ca si tu vrei. Pe masura ce incepem sa ne descoperim unul pe altul tot mai mult, simti ca sunt persoana cu care te vezi pentru tot restul vietii?".

Spune-i ca o sa-l iubesti orice s-ar intampla. O relatie puternica ar trebui sa se bazeze pe mai mult decat pe convenienta. Sa reusiti sa dati deoparte dificultatile si problemele din trecut si sa ramaneti impreuna presupune o implicare maxima.

Dragostea neconditionata se dezvolta in timp. Este mai mult o alegere pe care o facem, nu neaparat un sentiment pe care il experimentezi.

Stabiliti obiective. Casatoria functioneaza atunci cand mergeti mai departe, asa ca este bine sa incepeti sa exersati. In general, barbatilor le plac femeile care stiu cine sunt si unde vor sa ajunga, chiar daca unele dintre obiective trebuie modificate pe parcurs.

Castiga barbatul, nu cearta. In orice relatie apar si certuri. Insa cheia rezolvarii problemelor nu este sa iti impui punctul de vedere, chiar daca este cel corect. Trebuie sa fii capabil sa discuti si sa il faci pe celalalt sa inteleaga de ce ar fi mai bine asa.

Nu aminti niciodata de certuri si probleme trecute. Nu incepe niciodata o cearta daca nu ai gasit mai intai solutia. Daca stii ca o anumita problema te supara si te enerveaza, asteapta intai ca aceste sentimente sa treaca inainte de a incepe discutia.

Discutati obiectiv si pastrati-va mintea deschisa. Daca vrei sa te inteleaga, trebuie sa ai dispozitia sa il asculti si sa-l intelegi si tu pe el.

Pe scurt, barbatilor nu le plac femeile care: se plang, sunt usuratice, pentru care conteaza mai mult aspectul fizic, nu isi asuma riscuri, considera toti barbatii la fel, sunt geloase, critice, ingamfate, vor sa detina controlul, fac glume pe seama defectelor pertenerilor, sunt impulsive si, in primul rand, isi fac planuri de casatorie inaintea primei intalniri.

Daca vrei sa te mariti, dar te regasesti intr-una dintre aceste descrieri, schimba repede ceva, cat inca mai e timp. Daca nu, atunci..."casa de piatra"!

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#cerere casatorie, #barbati casatorie, #calitati defecte femei , #intalniri