Cum sa o cuceresti printr-o scrisoare de amor

Marti, 18 Noiembrie 2008, ora 23:39
6873 citiri
Cum sa o cuceresti printr-o scrisoare de amor
Foto: Gethimback.net

Vechea metoda de a cuceri o femeie, printr-o scrisoare de amor, poate fi la fel de utila si in prezent. Trebuie sa stii insa ca nu orice scrisoare de dragoste o va atinge.

Exista o tehnica dupa care ravasul de dragoste trebuie redactat, in asa fel incat partenera sa fie pe loc cucerita, informeaza Helponsex.com. Inainte sa ii scrii cateva randuri gandeste-te care ar fi cel mai potrivit loc in care ar trebui sa gaseasca scrisoarea de la tine.

Pentru ca efectul sa fie cel asteptat, incearca sa ii asezi scrisoarea intr-un loc nebanuit. Locurile cele mai intime sunt si cele mai potrivite, deci nu le ocoli.

Stilul pe care trebuie sa il adopti in redactarea celor catorva randuri este cel direct, necenzurat si sugestiv. Tot ceea ce simti si vrei de la ea va incapea intr-o scrisoare scurta, cu care o vei impresiona.

Nu uita de complimente. Nimic fals insa. Ce este simplu este si frumos si tocmai de aceea incearca sa eviti exprimarile in care o compari cu luna de pe cer sau soarele in roua diminetii.

Putina fantezie nu strica, dar ai grija ca orice poveste pe care o imaginezi sa fie strans legata de povestea voastra. Aceste inchipuiri sunt absolut necesare pentru a putea deschide de fapt subiectul care te intereseaza, o noapte fierbinte.

Nu ocoli subiectul dar nu il nominaliza decat dupa ce i-ai aratat fata ta romantica. Un poem de dragoste cu accente clare ar putea fi o solutie potrivita. O invitatie la o cupa de sampanie in miez de noapte poate fi tentanta pentru ea.

In final nu uita sa parfumezi scrisoarea si sa alegi cel mai potrivit plic pentru ea. Rosul este culoarea seductiei si ar putea fi cea mai buna alegere pentru surpriza ta. O vei impresiona cu romantismul si delicatetea cu care incerci sa o cuceresti si ea va aprecia efortul tau.

Primele imagini cu Antonia și Alex Velea miri. Cine a fost șofer de limuzină pentru cei doi VIDEO
Primele imagini cu Antonia și Alex Velea miri. Cine a fost șofer de limuzină pentru cei doi VIDEO
Antonia și Alex Velea sunt împreună de peste zece ani dar nu au făcut nici cununia civilă, nici nunta religioasă, fiind adesea întrebați de ce nu fac acest pas, mai ales că au doi copii...
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
#scrisoare, #Amor, #dragoste , #intalniri