Cum sa pari mai slaba, fara sport sau dieta

Marti, 20 Octombrie 2009, ora 12:34
9109 citiri
Cum sa pari mai slaba, fara sport sau dieta
Foto: oboyle.ro

Daca stii ca ai cateva kilograme in plus, dar nu esti inca pregatita sa te lupti cu aparatele de la sala si nici n-ai gasit dieta care sa te multumeasca, afla ca sunt cateva trucuri de care te poti folosi pentru a trece drept o persoana fara probleme de silueta.

Conform Daily Mail, totul sta, bineinteles, in atitudine, dar si in felul in care te prezinti celorlalti. Totul, de la lenjerie intima pana la frizura, haine, accesorii si bronz conteaza si poate fi folosit in avantajul tau.

Investeste in lenjerie intima

Cea mai importanta componenta a garderobei unei femei este lenjeria intima, care o poate transforma radical, sculptand corpul fara a fi nevoie de sala.

O lenjerie buna poate ajusta micile probleme, putand ridica fundul, aplatiza abdomenul, ingusta soldurile si defini talia, explica Soozie Jenkinson, consilier vestimentar.

De altfel, au iesit deja pe piata pantalonii Spanx, ce pot fi purtati dedesubtul hainelor, pentru un look complet schimbat si o aparitie extrem de increzatoare. Cat despre corsete, sunt un truc pe care pana si mamicile noastre il cunosc.

Schimba-ti frizura

O coafura bine aleasa poate fi cea mai simpla cale de a parea cu cateva kilograme mai slaba. Unul dintre hair stylistii vedetelor, Richard Ward, recomanda frizurile care ingusteaza si alungesc vizual chipul. Orice accentueaza rotundul fetei ar trebui evitat.

Recomandarea acestuia este frizura lui Jennifer Aniston, potrivita pentru multe dintre tipologii si capabila sa ascunda rotunjimile nedorite ale chipului.

Alege haine care sa te avantajeze

Va trebui sa alegi daca vrei sa fii moderna sau daca vrei sa treci ca fiind mai slaba decat in realitate. Stim ca se poarta cizmele pana la glezna, dar un astfel de tip de incaltaminte iti va "taia", scurta, vizual piciorul, intr-un mod care nu flateaza majoritatea femeilor.

Opteaza, deci, pentru cizmele lungi, in stare sa lungeasca optic piciorul si pentru fustele tip creion, dupa cum explica Luisa De Paula, expert in obiectele vestimentare.

Potrivit acesteia, designerul pe "inima" femeilor care vor sa para mai slabe si mai feminine ar trebui sa fie Vivienne Westwood.

Creatiile acesteia se opresc la linia genunchilor, fiind stranse in talie si extrem de feminine. Cat despre culori, nu poti da gres cu clasicul negru. Poti incerca, pentru diversitate, bleumarinul inchis, maroul ori violetul prunelor coapte.

Accesorii

Cu cat vei alege o geanta mai voluminoasa, cu atat formele tale vor parea mai putin voluptoase. La fel se intampla si cu restul accesoriilor; niste margele supradimensionate vor atrage privirea si ascunde o talie nu prea mladioasa. La fel se intampla si cu bratarile sau inelele.

Daca vrei sa mergi pe ideea alungirii intregului corp, tot tocurile inalte sunt reteta.

Pozeaza intr-o femeie slaba

Te-ai uitat cu siguranta la pozele de vacanta si ai fi vrut sa decupezi personajul central, pe tine, pentru ca aveai senzatia ca strici tot peisajul. Se spune ca aparatul de fotografiat te ingrasa cu 5 kilograme, insa afla ca nu e obligatoriu sa se intample astfel.

Potrivit fotografului Chris Jackson, de la Getty Images, care a avut de-a face cu vedete precum Elle Macpherson, e de ajuns sa-ti indrepti spatele, sa-ti sugi burta, sa-ti impingi un picior inainte si sa-ti flexezi usor piciorul aflat in plan secundar.

De asemenea, indeaparteaza bratele de torace, in asa fel incat sa nu se preseze de acesta si sa para mai groase decat sunt.

Cat despre chip, coboara barbia, si priveste camera in fata, avand grija ca fotograful sa nu te ia de jos, dezvelind vreo barbie dubla, deloc magulitoare.

Bronzul fals

E cel mai vechi truc din cate exista, dar extrem de eficace. Pielea bronzata va da intotdeauna iluzia de alungire naturala a corpului.

Poti incerca sa iti aplici singura autobronzantul sau poti apela la un specialist, care sa foloseasca un spray autobronzant profesional, care intuneca mai mult zonele care au nevoie de un asemenea retus.

Tratamente noninvazive

A slabi nu trebuie sa fie neaparat un act dureros, obositor si plin de sacrificii. Poti da jos cateva kilograme si mergand la masaj sau lasandu-te impachetata in tot felul de materiale, intr-un salon profesionist.

Pe langa faptul ca este placut, avand prilejul sa te relaxezi, astfel de sedinte sunt si extrem de eficiente.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#trucuri slaba, #trucuri silueta, #trucuri vestimentatie, #coafura alungire figura, #sfaturi grasute , #intalniri