Cum sa te relaxezi dupa o zi obositoare

Sambata, 04 Iulie 2009, ora 15:59
4402 citiri
Cum sa te relaxezi dupa o zi obositoare

Dupa o zi lunga de munca in care stresul sau acumulat si s-a acumulat pana cand nervi au fost intinsi la limita, tot ce isi doreste cineva sa faca atunci cand ajunge acasa e sa se relaxeze.

Insa de cele mai multe ori acasa ne asteapta alte treburi ce nu pot fi amanate si ajungem sa adormim mereu cu acea tensiune in noi, a doua zi trezindu-ne si luand-o de la capat in aceeasi stare.

Insa trebuie sa avem grija si de noi si astfel, uramand cinci pasi asa cum ne sfatuieste Wiki How, vom putea gasi relaxarea totala ce ne face sa incepem o noua zi zambind.

Gandeste-te la ceva usor de facut si care sa-ti placa

Cum ceva tot trebuie sa faci cand ajungi acasa, gaseste-ti o activitate care sa nu ncesite mult efort si care sa-ti placa. Acest lucru te va face sa nu te mai gandesti atat la grijile de zi cu zi.

Poti sa citesti o carte, sa faci o baie fierbinte, sa iti gatesti mancarea preferata si sa te uiti la filmul tau preferat. Orice ai alege, insa, doar asigura-te ca te linisteste si ca iti place. De obicei, e bine sa fii singur cand faci aceste lucruri.

Inchide mobilul, computerul si televizorul

Telefoanele mobile, computerele sau televizoarele te conecteaza in permanenta cu lumea exterioara. Astfel, aceste dispozitive nu te lasa sa uiti de agitatia din timpul zilei si te impiedica sa te relaxezi.

Daca ai copii, atunci angajeaza o bona macar de cateva ori pe saptamana pentru a te bucura de putin timp doar pentru tine. Incearca sa nu ai ceasuri in preajma ta, pentru a nu te simti presat de timp.

Imbraca-te cat mai comod

Hainele de la serviciu sau pe care le porti pe strada nu sunt tot timpul cele mai comode lucruri pe care ai putea sa le porti. Asa ca nu uita sa te schimbi cat mai repede posibil si pune-ti un tricou larg sau o pijama.

Pune in practica activitatea la care te-ai gandit

Daca ai ales o activitate tacuta, cum ar fi sa faci o baie fierbinte sau sa iti gatesti ceva bun, atunci poti pune o muzica relaxanta, care nu trebuie sa fie foarte tare. Poti aprinde prin casa lumanari parfurmate.

Daca alegi sa citesti sau sa te uiti la film, asigura-te ca stai in cea mai confortabila pozitie si ca nu o sa ai parte de foarte multe intreruperi. Ia langa tine multe perne si paturi.

Culca-te

Acum ca te simti mai linistit si relaxat, este timpul sa te bagi in pat. Pune niste muzica linistitoare, cuibareste-te bine in perne si cufunda-te in somn.

Filmul care face concurență marilor pelicule de pe Netflix. Rol controversat pentru un actor cunoscut
Filmul care face concurență marilor pelicule de pe Netflix. Rol controversat pentru un actor cunoscut
Filmul Road House, producție 2024, a smuls aprecieri încă de lansare, deși actorul Jake Gyllenhaal joacă un rol mai puțin obișnuit pentru el. Un fost luptător la categoria mijlocie în...
Cum arată la 57 de ani una dintre cele mai apreciate actrițe din anii 1990 FOTO
Cum arată la 57 de ani una dintre cele mai apreciate actrițe din anii 1990 FOTO
Născută în Hawaii, Tia Carrere, pe numele ei real Althea Rae Duhinio Janairo, a devenit celebra odată cu rolul Cassandra Wong din "Wayne's World" și "Wayne's World 2". Au urmat rolul Junno...
#tehnici relaxare, #baie fierbinte, #citit, #Film, #gatit , #intalniri