Cum sa-ti gasesti pe cineva in vacanta de Paste

Duminica, 12 Aprilie 2009, ora 21:34
2604 citiri
Cum sa-ti gasesti pe cineva in vacanta de Paste

Vacanta de Paste marcheaza inceputul primaverii si, pentru acelea care isi doresc sa isi gaseasca un iubit, este un moment prielnic cautarilor sentimentale.

Ai cateva zile libere la dispozitie, atmosfera este de sarbatoare si ai prilejul sa intalnesti oameni noi - matusile tale, mai in varsta, adora sa iti caute pe cineva "potrivit".

Oricat ar parea de ciudat, poti sa intalnesti chiar si cu ocazia sarbatorii religioase un barbat cu acelasi afinitati ca si tine.

Publicatia online The Frisky are cateva sfaturi pentru cele care isi doresc sa-si gaseasca partenerul cu ocazia mini-vacantei de Paste.

1. Mergi singura. Sarbatorile sunt un moment in care intreaga familie se reuneste, insa atunci cand iesi in oras sau faci o mica plimbare nu trebuie sa va deplasati in grup.

Ia cu tine maximum o prietena in peregrinarile zilnice si alege sa te vezi cu rudele doar pentru masa. Daca esti singura, ai mai multe sanse sa fii remarcata.

2. Fa o pauza. Sa zicem ca esti la restaurant sau biserica. Nu e nimic rau sa iesi pentru o gura de aer proaspat sau o vizita la toaleta - mai ales daca ai vazut ca in aceeasi directie se indreapta si un tip interesant.

3. Oportunitatea foto. Toata lumea se imbraca in hainele de sarbatoare cu ocazia Pastelui, asa ca ai ocazia sa te pui la punct in ceea ce priveste tinuta si sa arati cat poti tu de bine.

Plimbarile prin parc, cu familia sau nu, iti vor oferi ocazia sa vezi si sa fii vazuta de cine trebuie.

Daca vezi un tip dragut care incearca sa-si fotografieze familia, ofera-te sa faci tu fotografia, pentru ca el sa fie impreuna cu "clanul" in imagine. Cine stie cum declansezi o discutie?

4. Ofera-te voluntar. In jurul sarbatorilor, bisericile sau organizatiile caritabile asteapta intodeauna voluntari care sa puna umarul la diversele actiuni de ajutorare a celor nevoiasi.

Faci un bine comunitatii daca te oferi voluntar si ai ocazia sa intalnesti o multime de persoane noi si interesante, care au aceleasi valori ca si tine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sfaturi vacanta Paste, #intalnire amoroasa , #intalniri