Cum se imbraca barbatii in aceasta iarna

Vineri, 27 Noiembrie 2009, ora 18:59
18197 citiri
Cum se imbraca barbatii in aceasta iarna

Orice barbat care se respecta va sti sa combine in acest sezon stilul formal si riguros cu cel curajos, personalizat. Pe langa costum si cravata, paltoanele si gecile sunt un "must have" in sifonierul oricarui reprezentat al sexului tare iarna aceasta.

Designerii mizeaza foarte mult pe imbracamintea usor cambrata, aceasta fiind una din cele mai eficiente modalitati de a pune in evidenta silueta unui barbat.

Au feminin prezinta cateva modele prin intermediul carora barbatii vor face senzatie in anotimpul rece, indiferent de ocazia la care sunt purtate.

1. Stilul militaresc

Paltonul de culoare kaki, cu butoni pe piept si epoleti, ii va conferi barbatului un aer de seriozitate si de rigitate necesar, mai ales in relatiile de afaceri.

Amintind de modelul ofiterilor altor epoci, barbatul care va purta un astfel de mantou va face cu siguranta senzatie si printre femeile carora le plac "barbatii in uniforma".

2. Retro

Stilul retro revine in forta si in moda masculina. Este de preferat, daca alegeti un astfel de model, sa fie o geaca impermeabila. Astfel veti fi si protejat de frig si ploaie, dar va veti incadra perfect si in tendinte.

3. Dandy

Acest stil va va da un aer englezesc si va sugera o nota de rafinament. Este ideal atunci cand iesiti seara la cina sau, ca sa pastrati spiritul britanic, la un ceai.

4. Mania Beatles

Va este dor de stilul inspirat din Beatles? O pereche de pantofi sport si un palton cu linii semiclasice si va veti simti ca "desprins" din revistele de moda de alta data.

5. Funky trendy

Nu este nimic mai chic decat o captuseala colorata la maneci si rever. Bineinteles, paltonul trebuie sa fie din lana si de lungime medie.

6. Englezesc

Paltonul usor cambrat, din lana 100%, cu rever si trei nasturi la piept este ideal pentru barbatii care prefera stilul englezesc. Palaria si umbrela sunt accesorii oricand binevenite atunci cand purtati un astfel de palton.

7.Rock

Haina de piele matlasata este ideala pentru zilele geroase de iarna. Pentru o atitudine completa rock'n'roll, puteti purta cizme de tip cowboy si o bandana.

8. Chic

Eleganta consta atat in forma, cat si in culoare. Si cum griul este mereu la moda, puteti miza pe el si in aceasta iarna.

9. Stilul urban

Modelul cu multe buzunare si gluga va fi triumfator in aceasta iarna pentru barbatii cu un program incarcat si multe activitati care implica deplasari zilnice.

10. Clasic

Un barbat care poarta palton este irezistibil. Modelul clasic este cel care se potriveste oricarui gen de barbat si care da fiecaruia sansa de a deveni un magnet pentru femei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#palton barbat, #Moda masculina, #moda iarna barbati, #paltoane barbati , #intalniri