Cum trebuie sa isi asorteze un barbat hainele

Miercuri, 17 Februarie 2010, ora 12:07
12140 citiri
Cum trebuie sa isi asorteze un barbat hainele

Pe langa culoare, un element important cand vine vorba de haine si de alegerea lor este reprezentat de imprimeuri (eng. pattern). Imprimeurile vin intr-o mare varietate si pot face minuni atunci cand vine vorba de asortarea tinutei.

Totusi, daca nu stii ce faci, poti arata ridicol incercand sa asortezi imprimeuri.

Sa vedem care sunt cele mai intalnite imprimeuri pentru barbati pe care le poti incorpora in tinutele tale.

Dungile

Dungile, dupa cum stim, au rolul de a alungi. Daca porti dungi verticale vei pare mai inalt si vor asscunde burta. Daca porti dungi orizontale vei parea mai lat. Depinde de constitutia si inaltimea ta.

In general, obiectele vestimentare la care se poarta dungile sunt camasile, tricourile si costumele.

Daca vrei sa-ti creezi o tinuta cu stil, secretul este sa asortezi dungile cu un alt element din tinuta. Spre exemplu, daca porti una din camasile din imaginea alaturata la costum, poti avea o batista de buzunar in culoarea dungilor. Simplu, nu?

Patratelele

Un alt tip intalnit de imprimeu este reprezentat de, ai ghicit, patratele. Daca vrei sa iesi in evidenta mai mult, patratelele te vor ajuta sa o faci. Fac orice persoana sa arate mai mare decat in realitate deoarece nu numai ca lungesc dar si latesc pe cel care le poarta.

Desi am vazut tinute extrem frumoase ce contineau acest tip de imprimeu, recomandarea mea este sa mergi mai degraba pe dungi, care, in opinia mea, au mai mult stil.

Totusi, cine poate beneficia cel mai mult de patratele?

Recomand patratelele celor cu o constitutie slabuta si micid e inaltime. Daca te alfi in aceasta categorie, patratelele sunt prima ta optiune. Daca nu, exploreaza si alte tipuri de imprimeuri.

Ca si la dungi, secretul sta in asortare. Pentru o tinuta de efect, culoarea patratelelor trebuie sa se regaseasca intr-un alt item de imbracaminte. Spre exemplu, in poza cu barbatul in camasa cu patratele negre si rosii si blugi negri, ar merge extraordinar o pereche de adidasi sau tenisi negru cu rosu.

Mai sunt si alte tipuri de imprimeuri insa acestea doua sunt cele mai des intalnite. Iti va fi greu sa gasesti altele prin magazinele de la noi.

Totusi, daca gasesti ceva mai deosebit, tine minte regula de aur, pe care am mai spus-o de doua ori in acest articol: asorteaza imprimeul cu un alt obiect vestimentar pe care il porti in acel moment.

Articol realizat de Ovidiu G. Lazar

www.FiiCuStil.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#asorta haine barbati, #dungile alungesc patratelele efect, #fii stilat , #intalniri