De ce le place barbatilor sa fie casatoriti?

Autor: Iulian Leca - Senior editor
Joi, 08 Ianuarie 2009, ora 19:08
5377 citiri
De ce le place barbatilor sa fie casatoriti?
Foto: pknpk.com

Exista cateva motive ascunse pentru care oricarui barbat ii va face placere, intr-un final, sa fie casatorit mai degraba decat sa nu fie.

Printre motivele care ii fac pe soti sa fie fericiti alaturi de sotiile lor sunt: lipsa grijii de a fi mereu in cautarea unui partener, siguranta financiara, sexul constant si stabil si multe altele, titreaza Shine Yahoo.

Astfel, toate problemele ridicate de intrebarea daca partenerul nostru este cel potrivit sau nu au incetat. Din moment ce suntem casatoriti nu se mai pune problema daca relatia merita sau nu.

De asemenea, s-a terminat si chinul pe care il puteati resimti seara, in pat, alaturi de partenera voastra, la gandul ca daca nu ati multumit-o aceasta este ultima noapte in care veti dormi impreuna.

Casnicia poate oferi celor doi avantajul de a-si impartasi unul altuia fanteziile, chiar si cele in care sunt implicate alte persoane. Dorinta si atractia fata de o alta femeie s-a dovedit ca nu dispare, cel putin nu odata cu casatoria.

Casatoria poate conduce la o atmosfera deschisa care sa ii permita barbatului sa poata glumi pe seama atractiei pe care o simte fata de alte femei, fara teama ca aceasta este ultima gluma pe care o face intr-o relatie.

O casnicie poate oferi atat barbatului cat si femeii o libertate de care ambii au nevoie si pe care nu ar fi putut-o avea inainte de casatorie.

Si barbatii si femeile adora sa iasa cu prietenii (prietenele) in oras, insa acest lucru ii face pe amandoi sa se bucure si mai mult de viata pe care o traiesc impreuna. Pana la urma, totul se reduce la un "noi impotriva tuturor celorlalti" care nu a existat inainte de casatorie.

Casatoria ofera o anumita siguranta impotriva tuturor greutatilor din lume, inclusiv impotriva crizelor economice. Este bine sa stii ca exista intotdeauna cineva pe care poti sa te bazezi in cazul in care ramai fara serviciu sau salariul pe care il ai sufera o diminuare.

Exista, de asemenea, un imens confort dat de lucrurile pe care sotul le considera vii in relatia alaturi de partenera sa de viata precum, inteligenta si curiozitatea feminina, placerea de adormi impreuna, de a face cumparaturi sau de discuta cu si despre prietenii comuni.

Guvernul de la Kiev a interzis prelungirea sau eliberarea pașapoartelor la consulatele din străinătate, în încercarea de a rezolva problema lipsei de trupe
Guvernul de la Kiev a interzis prelungirea sau eliberarea pașapoartelor la consulatele din străinătate, în încercarea de a rezolva problema lipsei de trupe
Guvernul ucrainean a aprobat reglementări care interzic temporar bărbaţilor de vârstă militară să solicite paşapoarte în străinătate, înăsprind şi mai mult restricţiile în...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#motive de casatorie, #barbati, #Femei, #soti si sotie, #iubire in casnicie , #intalniri