De ce nu vorbesc barbatii despre sentimentele lor?

Luni, 27 Octombrie 2008, ora 12:48
5972 citiri
De ce nu vorbesc barbatii despre sentimentele lor?

Stim deja ca femeile nu se aseamana cu barbatii, aceasta diferenta fiind un motiv de cearta in cuplu.

De ce le este atat de greu barbatilor sa vorbeasca despre sentimentele lor? Din cauza ca nu se implica intr-o relatie atat de mult cum o fac femeile? Acestea sunt intrebari pe care si le pun femeile atunci cand se gandesc la partenerul lor, informeaza Women's talk.

Specialistii in relatii sentimentale ne dezvaluie care sunt motivele pentru care barbatii nu isi exprima sentimentele atat de usor cum o facem noi.

Pentru barbati este mult mai greu sa spuna "Te iubesc!" fata de femei. Este un lucru neurologic faptul ca reprezentantii sexului masculin isi dezvaluie cu greu sentimentele.

Din cauza diferentei dintre creierul femeilor si al barbatiilor, cele dintai pot gandi si simti in acelasi timp. Insa la barbatii aceste lucruri sunt separate. Din aceasta cauza, ei sunt recalcitranti atunci cand trebuie sa vorbeasca despre sentimentele lor.

Barbatii refuza discutiile de acest gen de teama de a nu spune ceva gresit. Si daca sunt gresit interpretati de partenerele lor, atunci vor avea probleme in plus. Ei bine, barbatii incearca sa evite cu orice pret situatiile care ii vor pune in dificultate.

Si nu in ultimul rand, barbatii isi arata sentimentele prin fapte, si nu prin vorbe. Atunci cand iubitul tau iti trimite un buchet cu flori la birou, este modul lui de a-ti spune ca se gandeste la tine. Daca iti duce masina la mecanic sa stii ca ii pasa de siguranta ta, iar daca pune la cale o vacanta sa stii ca are planuri serioase cu relatia voastra.

Asa ca nu mai astepta la nesfarsit sa iti spuna cat de mult te iubeste, mai bine fii atenta la actiunile pe care le-a facut in ultimul timp ca sa iti dai seama ce simte pentru tine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
O femeie care l-a hărţuit pe cântăreţul Harry Styles a fost închisă şi i s-a interzis să îl vadă pe acesta pe scenă, potrivit news.sky.com. Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani,...
Incendiu violent în Parcul Romanescu, din Craiova. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale VIDEO
Incendiu violent în Parcul Romanescu, din Craiova. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale VIDEO
Un incendiu a izbucnit, luni după-amiază, 15 aprilie, la acoperişul unei societăţi comerciale din Craiova. O femeie a suferit o intoxicaţie cu fum şi i s-a administrat oxigen în ambulanţa...
#barbat, #femeie, #exprima, #sentimente, #actiune , #intalniri