Decoreaza-ti fiecare camera dupa cele mai noi tendinte (Galerie Foto)

Vineri, 15 Ianuarie 2010, ora 18:21
7193 citiri
Decoreaza-ti fiecare camera dupa cele mai noi tendinte (Galerie Foto)

Tendintele in materie de decor din acest an au un singur imperativ: indiferent ca este vorba de mobilier, de obiecte decorative sau corpuri de iluminat, acestea trebuie sa straluceasca.

Fie ca este vorba de mobilier vechi de familie sau de elemente noi si moderne, acestea trebuie sa fie personalizate prin jocuri de lumini, texturi si nuante.

In cazul in care culorile domina peretii dormitoarelor, camera de zi trebuie sa fie in tonuri neutre, sustin expertii MaisonApart.

Rosul, o culoare la moda in vestimentatie in 2010, poate fi preluata si in design, si poate improspata locuinta dumneavoastra prin perdele, covoare si tapiteria scaunelor.

Daca vreti sa aveti o locuinta decorata dupa cele mai noi tedinte, iata cum trebuie sa arate fiecare camera in parte:

1. Camera in care luati masa

Peretii din aceasta incapere trebuie sa fie in culori neutre. Aceasta este alegerea care permite cu usurinta sa schimbati starea de spirit a incaperii, concentrandu-va doar pe decoratiuni.

Lampile de plafon sunt excelente pentru o astfel de camera. Picturile abstracte, cu jocuri vii de culori, sunt binevenite pentru a anima atmosfera.

2. Sufrageria

Plantele aduc viata in casa ta, iar cel mai bun loc pentru ele este cu siguranta camera de zi. In ceea ce priveste alegerea culorilor atat pentru mobilier cat si pentru pereti, trebuie sa apelati la nuante neutre, dar care dau senzatia unui spatiu aerisit.

3. Bucataria

Persoanele indraznete trebuie sa faca ceva inovativ in bucataria lor. Un exemplu in acest sens ar fi o tabla asemenea celei de la scoala, unde atat copiii cat si parintii pot sa tina un fel de agenda - fie facturile care trebuiesc platite, sarcinile pe care le are fiecare membru al familiei, fie lista cumparaturilor.

4. Dormitoarele

Camerele de dormit trebuie sa fie varuite in culori indraznete. Ceva mai temperate sa fie nuantele mobilierului si cele ale lenjeriei de pat, in asa fel incat incaperea sa invite la relaxare.

Puteti face combinatii in camera copiilor de tipul bleu-alb, iar in camera adultilor merge galben-alb/argintiu-negru.

5. Baia

Daca portocaliul vi se pare o culoare prea indrazneata, puteti apela la culori neutre, accesorizand incaperea cu prosoape si covorase portocalii. Atentie insa: daca baia vi se pare prea sobra, puteti sa o animati cu o planta.

Neoanele colorate si barele de metal vor fi, de asemenea, cele care vor da o atmosfera moderna si revigoranta.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#deocr camera, #decor 2010, #tendinte decor 2010, #casa decor 210 , #intalniri