Divortul scurteaza viata

Vineri, 14 Noiembrie 2008, ora 20:13
2237 citiri
Divortul scurteaza viata
Foto: Thelocal.de

Divortul scurteaza viata cu noua ani, iar persoanele care trec printr-o astfel de experienta sunt la fel de expuse pericolului ca si fumatorii sau oamenii fara adapost.

Cercetatorii germani au realizat un studiu pe baza caruia au analizat modul in care influenteaza divortul viata persoanelor implicate, informeaza Thelocal.de.

"Divortul are, fara indoiala, influente negative asupra vietii celor implicati", a spus psihologul Gabriele Doblhammer.

"Oamenii casatoriti au un stil de viata mai sanatos, iar abaterile de la acest ritm poate si chiar fatal", a mai spus Doblhammer. La studiu au participat persoane de 50 de ani, care au trecut printr-un divort de-a lungul vietii.

Oamenii de stiinta au spus ca aceste persoane pot trai pana la 77 sau maxim 82 de ani. Ei au incurajat cuplurile sa evite tensiunile si separarile nedorite dintr-o casnicie. O viata echilibrata si o casnicie stabila cresc considerabil sansele de viata ale oamenilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ceapa și usturoiul verde, periculoase pentru organism. Când nu trebuie să le consumi
Ceapa și usturoiul verde, periculoase pentru organism. Când nu trebuie să le consumi
Primăvara se consumă cantități mari de ceapă și usturoi verde. Acestea sunt extrem de sănătoase și gustoase. Dau savoare mâncărurilor și sunt excelente consumate și ca atare, alături...
Vrei să ții post negru? Ce se întâmplă dacă postești trei zile la rând
Vrei să ții post negru? Ce se întâmplă dacă postești trei zile la rând
Postul este una dintre cele mai vechi practici din lume. La finalul Postului Paștelui este recomandat însă postul negru. Asta înseamnă să nu se consume mâncare toată ziua. Doar apa fiind...
#divort, #sanatate, #moarte, #viata, #studiu , #intalniri
Comentarii