Fara respiratie urat mirositoare dupa petrecere

Miercuri, 10 Februarie 2010, ora 09:19
7335 citiri
Fara respiratie urat mirositoare dupa petrecere
Foto: sfgate.com

Ai petrecut foarte bine cu o seara in urma, dar respiratia urat mirositoare deranjeaza si nu te poti apropia de o alta persoana din cauza mirosului. Periajul dintilor poate fi o solutie, dar nu rezolva complet problema. Ai nevoie de remedii pe care sa le aplici chiar in timpul petrecerii pentru a nu avea neplaceri a doua zi.

Guma de mestecat, in special cea cu multa menta, este un bun remediu pentru preintampinarea problemelor de a doua zi. Astfel, inante de petrecere, fa-ti rezerve de guma de mestecat si poti chiar sa faci excese, informeaza goherbalremedies.com.

Inainte de fiecare pahar de alcool pe care il consumi, doua pastile de guma de mestecat cu multa menta sau aroma de fructe te vor ajuta sa depasesti problema jenanta a respiratiei urat mirositoare de a doua zi.

Apa de gura si periajul dintilor inca de la petrecere pot fi si ele ponturi utile. Astfel, atat in timpul serii cat si inainte de culcare, perie dintii si foloseste apa de gura cu multa menta.

Mancarea consumata in timpul petrecerii te poate scapa de neplaceri. Astfel, alaturi de un pahar de alcool poti manca o felie de branza. Nu numai ca ajuta la indepartarea respiratiei de alcool, dar protejeaza si stomacul. Este stimulata salivatia, care ajuta la indepartarea toxinelor si mirosului suparator de la nivelul gurii.

Un alt pont pentru evitarea momentelor jenante de a doua zi este consumarea unui singur tip de alcool. Daca vei combina bauturile, mirosul suparator nu va disparea nici macar a doua zi, chiar daca te speli pe dinti de mai multe ori.

Mai mult, cocktailurile si bauturile alcoolice acidulate au acelasi efect, deci poti limita consumul lor inca de la petrecere. Daca nici una dintre aceste metode nu este potrivita pentru tine, ia cateva frunze de menta pe care le mesteci dupa fiecare pahar consumat.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#respiratie mirositoare alcool, #miros alcool respiratie, #miros respiratie remedii , #intalniri