Frizuri scurte pentru orice varsta (Galerie Foto)

Sambata, 31 Octombrie 2009, ora 23:44
38953 citiri
Frizuri scurte pentru orice varsta (Galerie Foto)

Daca te-ai saturat de lookul tau si ai vrea sa te energizezi in prag de toamna, ce-ai zice de o schimbare de frizura?

E cel mai la indemana truc, nu costa asa mult, efectul e imediat si de proportii. In plus, o frizura scurta iti da mai multa libertate de miscare, iar in sezonul bastilor, al palariilor, sepcilor sau esarfelor colorate, un par scurt e un atu.

Real Beauty a adunat pentru tine cateva frizuri ce pot fi purtate cu nonsalanta, de la 20 la 70 de ani.

20 de ani

O frizura ca cea a lui Katie Holmes da un aer sofisticat tinerelor de 20 de ani. In plus, e potrivita si la facultate si la birou si la intalnire.

Nu te lasa pacalita, totusi, pentru ca o astfel de frizura, chiar scurta, poate sa-ti rapeasca chiar mai mult timp decat ti-ar lua sa-ti aranjezi un par lung, explica unul dintre hair stylistii celebritatilor, Mark Townsend.

Daca nu ai timp sa-ti indrepti parul cu placa zilnic, mai bine orienteaza-te catre altceva. Daca ai parul drept in mod natural, treci pe la coafor in drum spre serviciu sau cursuri.

30 de ani

E vremea unei provocari, cum probabil in viata ta sunt destule. Nu te teme sa incerci o frizura ca cea afisata de vedeta din Bridget Jones. Coafura sa scurta este perfect mai ales daca esti o femeie activa, care nu are prea multa vreme de pierdut in fata oglinzii.

Este ideala daca ai parul subtire, fragil, pentru ca da senzatia ca e mult mai des si mai viguros. Nu exagera cu produsele de styling, pentru a nu-i da un look imbacsit.

40 de ani

E vremea pentru o frizura scurta, sofisticata, rafinata, exact ca si femeia care in care te-ai transformat. Sharon Stone, care a depasit deja 50 de ani, ar putea fi foarte bine exponenta mai multor generatii.

Frizura afisata de ea este, insa, cel mai potrivita femeilor care adopta o culoare puternica pentru podoaba lor capilara. De fapt, o regula in ceea ce priveste parul scurt este aceea ca trebuie sa aiba o culoare cu personalitate. Culoarea da si mare parte din stilul frizurii.

Nu te sfii sa folosesti ceara de par in cazul acestei coafuri.

50 de ani

Bobul afisat de Ellen Barkin, care ii incadreaza perfect chipul, flateaza marea majoritate a tipurilor de fata. In plus, e modul ideal de a-ti purta parul scurt, fara a arata insa banal.

Este o frizura moderna, dar care nu-ti stirbeste cu nimic din prestanta. Este fluida, mobila, asa ca nu vei arata ca scoasa din cutie. Poti folosi un spray de volum pentru un efect total.

60 de ani

Frizurile scurte, care includ parul fixat pe spate, asa cum il poarta Carolina Herrera, au un efect de lifting asupra intregii fete. Pentru a fi sigura ca fiecare suvita sta la locul ei, pulverizeaza putin fixativ peste o perie de mascara curata si treci peste suvite, pentru a le fixa si a fi sigura ca vor ramane acolo, explica acelasi stilist.

70 de ani

In functie de tipul fetei, de cat de activa esti, stilistii propun doua frizuri pentru varsta de 70 de ani si mai mult. Daca ai parul fin, fragil, opteaza pentru un bob care sa iti incadreze fata. "E clasic, sic si perfect pentru parul fin", explica Townsend.

In plus, poti opta pentru o culoare cat mai apropiata de nuanta de gri pe care, probabil, ai dobandit-o.

O alta varianta este cea in suvite aproape tomnatice, potrivita daca esti mai energica, iar parul tau este inca viguros. Ai grija, insa, pe mana cui lasi vopseaua, pentru ca efectul sa fie cel scontat. E nevoie de un maestru al culorilor pentru un efect total.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#frizuri moderne, #frizuri 20 de ani, #frizuri 30 de ani, #coafura 40 de ani, #coafuri maturitate, #coafuri femei varstnice , #intalniri