Imbraca-te in vacanta ca o Prima Doamna!

Autor: Ana Ilie
Vineri, 17 Iulie 2009, ora 18:30
4694 citiri
Imbraca-te in vacanta ca o Prima Doamna!

Prima familie a Americii nu a schimbat doar perceptia asupra felului in care ar trebui sa se comporte o familie obisnuita ajunsa la Casa Alba, ci si modul in care ar trebui sa se imbrace o Prima Doamna in secolul XXI.

Michelle Obama a devenit, in foarte scurt timp, idolul femeilor din intreaga lume, demonstrand ca nu trebuie sa ai o silueta de manechin pentru a te imbraca chic si la moda, scrie Telegraph.

Toti ochii sunt atintiti asupra ei de fiecare data cand apare in public, femeile inspirandu-se din tinutele tineresti si moderne ale Primei Doamne a Americii.

Nu mai este vorba de taioare in culori sterse si nelipsitul coc: noua Prima Doamna nu se teme sa poarte creatii ale unor designeri tineri si avangardisti sau piese "de serie" din magazin, reinterpretate in stilul sau inconfundabil.

Asa au aparut combinatii inedite pana acum, precum rochie si haina lunga prinse impreuna cu o curea lata, rochie si pulover-cardigan prinse in talie cu nelipsita curea, rochie-sarafan cu brose la umar, etc.

Tocmai abilitatea de a imbina high-fashion cu pret-a-porter, in asa fel incat tinuta sa para usor de purtat si confortabila, face ca stilul doamnei Obama sa fie atat de atragator.

Cu atat mai mult, vara aceasta, femeile se pot inspira din tinutele sotiei presedintelui - indiferent ca merg la un eveniment important, la mare sau intr-o plimbare.

Petrecere in timpul zilei

Michelle poarta cu precadere rochii si pulovere-jacheta, aceasta combinatie fiind una "lansata" de ea. In acelasi timp, aceste piese sunt usor de purtat si asortat, asa ca sunt perfecte pentru o petrecere in timpul zilei sau o reuniune de familie.

Rochia perfecta in aceste situatii este una de inspiratie nautica, asortata la o pereche de balerini de panza si o geanta de culoare metalizata.

Pulovarul este numai bun daca se strica vremea. Cum vei petrece mult timp afara, ochelarii de soare si o palarie cu boruri largi, intr-o culoare contrastanta, sunt importante.

Plimbari cu familia

Michelle adora sa faca plimbari lungi cu fetitele ei, Sasha and Malia, asa ca o rochie cu imprimeu vesel, colorata, este cea mai buna alegere- mai ales daca asorteaza la ea si o pereche de pantofi confortabili pentru mersul pe jos.

In plus, la aceasta tinuta poate adauga oricand o jacheta tricotata, preferata ei.

O serata cu pretentii

Poate ca esti in vacanta si vrei sa te simti confortabil. Asta nu inseamna ca nu poti sa arati impecabil din cap pana-n picioare, exact cum ar proceda Prima Doamna Michelle Obama.

O rochie maxi indraznet imprimata, confortabila si chic in acelasi timp, poate fi asortata cu bratari late si o pereche de pantofi comozi, intr-o culoare metalizata, te scot cu succes din orice situatie.

Pe mare

Sa zicem ca esti invitata la bordul unui vas - fie el mai degraba o barcuta- sa-ti petreci dupa-amiaza navigand pe mare. Cum te imbraci in asa fel incat sa nu-ti fie nici frig nici cald, sa nu fii prea imbracata, dar nici sa pari proaspat venita de la discoteca?

Poti sa imbraci, asa cum face Michelle, un blazer alb cu margine bleu-marin, un pantalon trei- sferturi rosii si mocasini confortabili. Este combinatia perfecta de inspiratie marina si vei fi pregatita pentru orice fel de vreme.

Numai sa nu-ti uiti geanta incapatoare - vei avea nevoie de o crema de protectie solara si ochelari mari de soare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#stil vara Obama, #Michelle Obama fashion, #moda vara 2009 , #intalniri