In cate feluri poti purta o esarfa

Joi, 07 Mai 2009, ora 08:32
11650 citiri
In cate feluri poti purta o esarfa
Foto: Yarnparadise.com

Esarfa este un accesoriu care a devenit obligatoriu. Ea se poarta in orice sezon si la orice costumatie. Hainelor casual le ofera un plus de stil, iar celor office le completeaza linia sobra.

Materialele din care sunt confectionate esarfele nu mai sunt matasurile subtiri cu care ne-au obisnuit mamele, pentru ca nu s-ar mai potrivi la orice costumatie. Ele nu trebuie sa se asorteze cu nimic, ci pot fi pata de culoare a vestimentatiei, informeaza Ivillage.com.

Pentru sezonul rece, nodul clasic al esarfei este cel mai rapid mod de a ne proteja gatul de vant si aer rece. Daca vrem sa fim chic, putem incerca deja clasicul mod al adolescentelor de a purta acest accesoriu.

Pentru femeile foarte active, pentru care esarfa este elementul de stralucire si surpriza, ea poate fi purtata in stilul texan.

Femeile sensibile, pentru care esarfa inlocuieste fularul si poate fi purtata in orice sezon, stilul fularului este ideal. Accesoriul va fi purtat in jurul gatului, fara a lasa vreun capat sa se observe.

Femeile care adopta stilul adolescentilor rebeli isi pot aseza esarfa in jurul gatului lasand cele doua capete ale ei sa se vada in partea din fata.

Traditionalistele insa pot ramane la stilul vechi de a purta o esarfa, cu un capat lasat pe spate si unul in fata. Chiar daca este vechi, stilul se potriveste doamnelor de o anumita varsta, pentru care eleganta este un imperativ.

Femeile de afaceri si doamnele care nu au timp sa se uite in oglinda tot timpul isi pot aranja esarfa aparent neglijent, pe dupa gat, doar ca in acest fel ea ofera un plus de eleganta.

Iar daca doriti sa va lasati decolteul neacoperit, esarfa poate fi purtata la poseta. Este sic, in tendinte si veti face dovada creativitatii vestimentare.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#stil purtat esarfa, #esarfa moda elegant, #esarfa accesoriu vestimentatie , #intalniri