Invata arta seductiei pentru a deveni o femeie irezistibila

Joi, 21 Ianuarie 2010, ora 07:07
36021 citiri
Invata arta seductiei pentru a deveni o femeie irezistibila

Fiecare femeie isi doreste ca orice barbat sa-i cada prada si sa o considere irezistibila. Pentru ca acest lucru sa se intample cu adevarat, orice reprezentanta a sexului frumos trebuie sa apeleze la farmecul natural dar si la cateva trucuri.

Daca vrei sa starnesti dorinte si sa-ti dezvolti cu inteligenta capacitatea de seductie, trebuie sa pui in aplicare toate armele pe care le ai la indemana.

Pentru a fi sigura ca vei reusi sa inveti arta seductiei, Femme Actuelle iti da cateva sfaturi in acest sens.

1. Femeia irezistibila cultiva vise

Unul dintre marile secrete ale unei femei irezistibie este visul pe care il ofera. Ea stie cum sa transforme dorinta din inima barbatului pe care incearca sa-l seduca. Cu o privire, un cuvant, un gest, aceasta te face sa o doresti, fara ca ea sa se impuna.

Atunci cand visul devine o realitate, trebuie sa stiti ca dincolo de el se afla un adevarat secret al seductiei. Daca vrei sa devii o femeie care sa jongleze cu barbatii trebuie sa iti construiesti o imagine idealizata de barbati.

Lasa-i sa se simta cuceritori si increzatori si fii tu cea care jongleaza de fapt cu "armele" din dotare, atat cele emotionale cat si cele sexuale.

2. Fii constienta de propria capacitate

Increderea in sine si dorinta de a reusi sunt elemente-cheie in atitudinea unei femei care poate avea orice barbat la picioare. Daca vrei sa te diferentiezi de celelalte, fii tu insati si mizeaza pe individualitate.

Ca sa fii sigura ca esti pe drumul cel bun incearca mai intai sa respecti tu exigentele tale si apoi impune-le celorlalti. Vei vedea cum sansele de reusita cresc considerabil.

3. Ai incredere in tine

Increderea in sine este dobandita in timp si nu este niciodata spontana. In domeniul seductiei, sub pretextul ca un anumit lucru este imposibil, multe femei au tendinta de a renunta.

Daca prima data merge prost, data viitoare nu da inapoi si invata din greselile experientei anterioare. Un barbat care vede ca o femeie este sigura pe ea va intelege ca a dat peste o femeie puternica si o va aprecia mai mult.

4. Invata sa-ti impartasesti intimitatea

Intimitatea pe care o impartasesti, atat fizica dar si emotionala, ii da sentimentul ca te intelege, dar si dorinta de a oferi afectiune. Daca faceti un schimb reciproc de idei, vise si credinte, vei vedea cum ulterior si sexualitatea se va naste din dorinta de afectiune.

Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa te folosesti de corpul tau si sa i te oferi pe tava pentru a fi o femeie fatala, ci sa inveti sa-l atragi cu replici prin care iti impartasesti emotiile.

5. Utilizeaza inteligenta emotionala

Decat sa fugi de emotiile tale, mai bine invata sa le folosesti! Nu te lasa prada ezitarilor si adapteaza-te la situatii problema, imbinand inteligenta cu emotionalul.

Adopta o stare de spirit pozitiva si, cel mai important, nu incerca sa joci un rol, ci fii tu! Nu sta intr-un colt tematoare, fa gesturi care sa te faca remarcata. Nu incerca sa pari o persoana complicata daca nu esti asa: barbatii apreciaza femeile simple, dar cu personalitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#femeie irezistibila, #arta seductiei, #invata sa fii irezistibila , #intalniri