La inceput de an, "detoxifiaza-ti" machiajul

Autor: Ana Ilie
Marti, 06 Ianuarie 2009, ora 15:30
1648 citiri
La inceput de an, "detoxifiaza-ti" machiajul
Blake Lively

Dupa cateva saptamani in care petrecerile ne-au facut sa purtam aproape zilnic produse cosmetice metalice, lucioase sau sclipitoare, vine vremea pentru o "detoxifiere" a machiajului.

Claudia Lucas, vicepresedintele magazinului newyorkez Henri Bendel, preferat de staruri precum Carrie Underwood, Beyonce si Blake Lively, are cateva sfaturi usoare si rapide pentru a incepe noul an cu un look proaspat, informeaza NBC.

Curata si improspateaza

"In conditiile in care toata lumea simte criza economica intr-un fel sau altul, multi trebuie sa taie de pe lista vizitele la saloanele de infrumusetare. Asta nu inseamna totusi ca nu te poti bucura de tratamente similare acasa", spune experta.

Improspateaza-ti pielea curatand-o de celulele moarte cu ajutorul unui exfoliant care are o dubla actiune: face pielea moale si imbunatateste circulatia la nivelul epidermei.

Renunta la bronzul artificial

"Arunca la gunoi lotiunea autobronzanta anul acesta si opteaza pentru un look mai natural, cu o crema hidratanta care are doar un pic de pigment in ea". Iti va hidrata si proteja pielea, si in acelasi timp va oferi si un pic de acoperire.

Adauga un pic de culoare

"Iarna este un moment grozav sa incerci sa adaugi un pic de culoare pe buze, deoarece contrastul dintre pielea deschisa la culoare si nuantele deschise flateaza pe oricine. Rupe monotonia gloss-urilor de buze in culori neutre cu un ruj mat intr-o culoare deschisa" spune Claudia.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#sfaturi infrumusetare, #machiaj iarna , #intalniri