Micile secrete care fac din casa ta o proprietate dorita (Galerie foto)

Miercuri, 08 Iulie 2009, ora 07:39
5316 citiri
Micile secrete care fac din casa ta o proprietate dorita (Galerie foto)
Foto: How Stuff Works

In aceste zile, sa vinzi o casa poate fi o sarcina foarte grea. Este foarte posibil ca imbunatatirile facute in urma cu cativa ani sa nu mai aibe aceasi valoare azi. Daca te-ai hotarat sa iti scoti casa la vanzare, trebuie sa cunosti ce lucruri sunt avantajoase pentru tine.

Daca investesti zeci de mii de euro in renovare nu inseamna neaparat ca ii vei creste valoarea. Cheia pentru a adauga valoare casei este sa te concentrezi asupra lucrurilor interesante pentru cumparator.

Incepe prin a oferi mai mult spatiu si mai multa lumina, te informeaza How Stuff Works. In imobiliare, intunericul si inghesuiala nu lasa o impresie placuta.

In cazul in care peretii din locuinta ta blocheaza lumina naturala, poti lua in calcul posibilitatea de a darama ceva, insa ai grija sa nu distrugi un perete de rezistenta.

In acest mod poti transforma o bucatarie foarte mica intr-una spatioasa, lasand impresia unei case aerisite, oferind iluzia unui spatiu mai mare. Daca locuinti intr-o casa veche ale carei camere sunt mici si faci acest modificari va creste valoarea casei.

Faptul ca multi oameni au inceput sa lucreze de acasa a facut ca birourile sa devina un must have pentru orice casa. Convertirea unei camere vechi lipsita de importanta intr-un spatiu dedicat muncii va creste sigur valoarea casei tale. De asemenea, liniile telefonice si conexiunea la Internet reprezinta un mare avantaj.

Daca casa ta nu are un exterior atragator, scad sansele ca un potential cumparator sa intre in ea. O prima impresie poate face ca valoarea sa creasca cu pana la 10%.

Daca vopseaua nu arata foarte bine trebuie sa te gandesti la posibilitatea unei zugraveli. Alege o culoare si detalii de exterior potrivite cu perioada din care dateaza casa ta. Daca ai o casa construita dupa un model foarte vechi nu poti alege culori stridente.

Obloanele adauga farmec si profunzime, dar nu si in cazul in care sunt strambe sau au vopseaua sarita. Daca strada pe care este amplasata casa arata foarte urat, incearca sa faci ceva pentru a imbunatati situatia.

Nu uita de gradina. Poti intalni oameni care isi doresc sa isi petreaca zilele libere in curtea din spate, asa ca inainte de a primi eventualii cumparatori fa curatenie si ofera-i un aspect placut.

Daca ai locuit intr-o casa care nu avea suficiente bai ai cunostinta despre cat de valoroase sunt acestea. Daca vei face imbunatatiri baii si eventual mai construiesti una, iti va creste pretul casei. Dusurile spatioase, chiuvetele de bun gust si podeaua care nu retine apa vor atrage clientii.

Nu incerca sa economisesti atunci cand vine vorba de baie, pentru ca o investitie buna iti poate aduce foarte multi bani cand vinzi casa.

Bucataria este cunoscuta drept inima unei case dintr-un motiv foarte bun- toata lumea se invarte pe aici, indiferent ca este o petrecere sau ca vine cineva in vizita.

O investitie in redecorarea bucatariei este o alegere buna pentru ca va mari valoarea casei. Apartura din otel inoxidabil reprezinta un atu.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#valoare casa vanzare, #imbunatatiri casa valoare, #valoare marita casa , #intalniri