Moda masculina: Spirit rebel de inspiratie militara (Galerie Foto)

Joi, 21 Ianuarie 2010, ora 18:12
5826 citiri
Moda masculina: Spirit rebel de inspiratie militara (Galerie Foto)
Foto: AFP

Spiritul rebel a dominat, weekendul trecut, colectiile propuse de creatori la saptamana modei la Milano. Barbatii vor avea de ales, sezonul viitor, intre tendinta rock pura, stilul misterios si inspiratia militara.

Stilul rock reinventat presupune pantaloni conici sau jeansi suflecati, lansand la vedere sosetele albe si pantofii cu talpa groasa. Colectiile in nuante intunecate, presarate cu atingeri de culori vii precum rosu si violet, reprezinta cea de-a doua propunere.

Spiritul rock and roll este redat de Roberto Cavalli, care face din pantaloni elementul central al colectiei sale. Fie ca este vorba de pantaloni simpli, de pantaloni din piele sau din stofa in model scotian, pantalonii vor atrage atentia, comenteaza AFP.

La randul sau, Frankie Morello abandoneaza umorul obisnuit in creatia sa si vine cu o colectie "Dark", misterioasa si fascinanta. Pantalonii duc insa mai degraba spre tendintele sport, avand genunchere.

La Vivienne Westwood, provocarea inseamna pulover cu gluga si pantaloni stramti. Materialele colorate sunt menite sa ajute barbatii sa supravietuiasca in jungla metropolitana, in care se intersecteaza cu conventionalele costume office.

Un spectacol Prada nu este niciodata doar despre haine, ci si despre vremuri mai mult sau mai putin apuse. Inspirat din anii '80-'90, stilul Prada inseamna mister si masculinitate. Cizmele militaresti completeaza imaginea de barbat fatal.

Foto: style.com

La polul opus, Salvatore Ferragamo propune imaginea unui gentleman, cu palarie, esarfe lungi, haine de piele sau blana. Tonurile calde amintesc mai degraba de culorile toamnei: ciocolatiu, ruginiu, visiniu.

Foto: AFP

Stilul barbatesc propus de Gianfranco Ferre evoca lupta impotriva frigului extrem, prin captuseli de blanuri. Pentru un adevarat print al tundrei, costumatia trebuie accesorizata cu o centura lata.

Stilul Dolce & Gabbana este unul care nu-si uita originile. Camasile, paltoanele si pantalonii nu presupun schimbari radicale in acest sezon. Pentru Georgio Armani in schimb formele geometrice sunt esentiale.

Foto: levifweekend.rnews.be

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#moda Milano, #Moda masculina, #propuneri masculine, #moda barbati , #intalniri