Pastreaza romantismul in relatia ta

Duminica, 14 Februarie 2010, ora 12:15
4362 citiri
Pastreaza romantismul in relatia ta
Foto: Redders

Unele persoane spun ca nu le place sa fie romantice, insa romantismul poate face minuni intr-o relatie. Pentru ca o relatie sa mearga bine si dupa multi ani, este bine sa incluzi in rutina voastra de cuplu si romantismul.

Citeste in continuare cum poti face ca relatia ta sa fie tanara si infloritoare oricand.

Viseaza la o vacanta fierbinte, este primul sfat oferit de Cosmopolitan. Uita de frigul de afara, ia-ti partenerul si plecati intr-o vacanta intr-o zona exotica. De exemplu, intr-o duminica, in timp ce savurati o cafea calda, uitati-va impreuna pe cateva brosuri si apoi stabiliti in ce loc o sa fiti peste o saptamana.

Fii spontan in privinta restaurantului la care luati cina. Daca vrei sa mancati in oras, insa nu va puteti hotari, scrie numele mai multor restaurante pe cate o bucata de hartie, impatureste-le si pune-le intr-un bol. Roaga-ti partenerul sa traga o hartie si mergeti sa mancati in locul de pe biletul surpriza.

Duminica seara poti sa stai suparat gandindu-te ca vine o noua saptamana de munca sau poti face ceva bun pentru relatia ta. In noptile din weekend nu lasa plictiseala sa intre in relatia voastra.

Pune niste muzica romantica. Fa cu partenerul tau un playlist de cuplu si stati in pat imbratisati si doar ascultati muzica. Este un alt lucru care va poate uni mai mult. Actualizati lista de cate ori vreti.

Imperativele unei relatii de cuplu perfecte

Planuieste doua intalniti fierbinti cu el. In loc sa va plictisiti, stabiliti de comun acord o seara in care tu vei face tot ce vrea el, dar cu o conditie: sa faca si el la fel in alta seara. Astfel, iubitul tau va putea sa iti ceara sa faci lucruri pe care in mod normal poate nu indrazneste.

In timpul saptamanii da-i un e-mail iubitului si spune-i sa nu isi faca planuri pentru vineri seara si ca o sa ai tu treaba cu el. In vinerea respectiva asigura-te ca o sa ajungi inaintea lui acasa. Pregateste camera, mancarea, eventual muzica sau filmul sau preferat pe DVD, chiar si apa din cada si asteapta-l sa vina.

In momentul in care ajunge si iubitul tau, treceti pe modul "nu deranjati", adica opriti telefoanele si savurati in liniste seara voastra speciala.

5 metode simple de a-ti pastra relatia proaspata

Planifica un picnic romantic numai pentru voi doi. Cumpara cateva ceva de mancare si cere-i iubitului sa te insoteasca intr-un loc special. Du-l intr-un parc unde ai voie sa calci pe iarba sau la padure.

In mijlocul zilei da-i un mesaj cu textul "Intalnire fiebinte diseara la ora 8". Seara cand ajunge acasa inchide luminile, roaga-l sa se dezbrace si sa se puna pe canapea cu fata in jos. Tu trebuie sa porti o lenjerie sexy si sa ii faci un masaj foarte tandru.

Fara indoiala ca esti constienta de faptul ca o baie calda, plina de spuma si cu lumanari in jur poate face minuni. Atunci nu mai sta pe ganduri si pune in practica.

Pregatirea unei mese impreuna va poate lega. Incepe prin a cauta o reteta simpla de facut. Adu-l in bucatarie si puneti-va pe treaba.

Invata sa lupti cu inamicii relatiei de cuplu

Provoaca-l la un joc inteligent. Cel care pierde trebuie sa se dezbrace. Ce poate fi mai distractiv de atat? O sa va amuzati si o sa va apropiati si mai mult. In plus, poate fi o seara romantica perfecta petrecuta alaturi de persoana iubita.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#sfaturi romantism cuplu, #sfaturi cuplu relatie, #sfaturi cupluri relatie , #intalniri