Reflecta spiritul Sarbatorilor in amenjarea mesei de Craciun

Joi, 24 Decembrie 2009, ora 12:15
5879 citiri
Reflecta spiritul Sarbatorilor in amenjarea mesei de Craciun

De Craciun trebuie sa creezi o atmosfera calda si rafinata. In acest sens, masa de Sarbatori va fi cea care va fi mereu in centrul atentiei.

Pentru ca bradul este ceva obisnuit in casa fiecaruia, amenajarea mesei trebuie sa surprinda placut invitatii.

Intreaga atmosfera de sarbatoare va fi creata impreuna cu oaspetii in jurul mesei. De aceea, ea trebuie sa contina elemente specifice, precum crengute de brad, ornamente, lumanari parfumate.

Pentru a fi siguri ca veti crea o atmosfera speciala, Femme Actuelle va da cateva sfaturi despre cum trebuie amenajatamasa de Craciun.

1. O tema pentru masa de Craciun

Pentru a aranja masa de Craciun, trebuie sa alegi mai presus de toate o tema dominanta. Puteti opta pentru un stil rustic, un stil si design simplu, o masa cu modele de sfesnice lucrate bine sau puteti alege un stil care presupune combinarea de lemn autentic, conuri de pin si cateva ramuri de brad.

De asemenea, o alta varianta ar fi sa alegeti elemente si decoratiuni moderne, cu globulete si ghirlande.

2. O masa de Craciun cu doua culori predominante

Masa ta de Craciun nu trebuie sa arate ca un curcubeu! Este de ajuns sa alegeti doar doua culori. Simtiti-va liber sa experimentati pentru a vedea daca acestea se potrivesc bine.

Culorile verde si rosu sunt culorile traditionale de Craciun. Daca doriti sa jucati cartea originalitatii, puteti face combinatii precum rosu-auriu sau albastru-argintiu. Pentru un Craciun mai nonconformist, puteti alege combinatii precum roz si argintiu.

3. O atmosfera luminoasa

Craciun presupune lumini, ghirlande si lumanari. Masa de Sarbatori trebuie cu siguranta sa contina si elementele ornamentale luminoase, precum lumanarile. Atentia insa sa nu supraaglomerati masa. In plus, fii atent ca acest decor sa nu fie inflamabil.

4. Un element central pe masa de Craciun

Pe masa trebuie sa fie un ornament care sa fie in centrul atentiei. Dati frau liber imaginatiei si create ceva propriu. Daca nu sunteti inspirat, puteti face un aranjament din flori si elemente de Craciun.

5. Un mic cadou pentru invitati

In aceasta perioada este esential sa faci mici cadouri intre prieteni si in familie. Pe masa puteti pune in dreptul fiecaruia un cadou precum un obiect mic de decor, o floare sau ceva dulce. Oaspetii se vor bucura cu siguranta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#masa Craciun, #amenajare masa Craciun, #aranjare masa Craciun , #intalniri