Romancele au dat iama la silicoane in rate

Marti, 29 Iulie 2008, ora 07:56
10010 citiri
Romancele au dat iama la silicoane in rate

O operatie estetica de infrumusetare a corpului este considerata de unii o interventie de rutina deja, iar in Spania exista nenumarate clinici de chirurgie plastica, la care apeleaza deseori si romancele.

Majoritatea femeilor nu se sperie nici de riscurile interventiei chirurgicale, si nici de costurile ridicate, platind banii in rate pentru a avea un corp de vis, informeaza Adevarul.

"Cand vin la noi, romancele spera sa plece cu un corp perfect," spune directoarea clinicii Corporacion Dermoestetica, din Castellon, Andreea Garcia.

Ea este foarte multumita de numarul pacientilor pe care ii are si spune ca in acest sector nu se simte criza economica.

"Anul acesta am operat aproximativ 40 de romance venite din toata Spania, dar, de cand finantam operatiile, care se pot plati in rate, s-a triplat numarul clientilor romani. Acum vor sa-si opereze nasul sau barbia. Am avut si opt operatii de liposuctie in patru luni", a declarat Garcia.

La clinica, o operatie de implant mamar poate consta intre 4.500 si 6.000 de euro, pretul rinoplastiei (corectia nasului) poate varia intre 3.500 si 4.500 de euro, iar o mentoplastie (operatia barbiei) poate costa 3.000 de euro.

Alina Popescu, 33 de ani, originara din Constanta, locuieste in Madrid de aproximativ 11 ani si toata viata s-a simtit complexata din cauza formei nasului sau. A preferat sa-si ia concediu doua saptamani si sa vina la clinica din Castellon pentru interventie.

"Fata mea nu era deloc simetrica, iar nasul meu era oribil. Imi este groaza de orice tip de operatie, dar am rezistat eroic, pentru a-mi vedea visul indeplinit. Dupa cateva zile de la operatie am observat ca aveam o fata perfecta, cel putin din punctul meu de vedere", spune incantata Alina.

Pretul operatiei a fost de 3.800 de euro, bani pe care ii va plati in decursul a patru ani.

Spania l-a eliberat accidental pe un baron al drogurilor care plănuia să o omoare pe moștenitoarea tronului olandez
Spania l-a eliberat accidental pe un baron al drogurilor care plănuia să o omoare pe moștenitoarea tronului olandez
Un cunoscut șef de cartel al drogurilor care ar fi plănuit să o ucidă pe moștenitoarea tronului olandez și pe premierul Mark Rutte a scăpat de închisoare din cauza unei confuzii judiciare...
Rezultat uimitor în derby-ul românilor din Spania. Ce-au făcut Ianis Hagi și Horațiu Moldovan
Rezultat uimitor în derby-ul românilor din Spania. Ce-au făcut Ianis Hagi și Horațiu Moldovan
Echipa spaniolă Alaves a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea Atletico Madrid, în etapa a 32-a din La Liga. Istoria partidei de pe Mendizorroza s-a scris în minutul...
#romance, #Spania, #sani, #implanturi, #silicoane , #intalniri