S-a intors moda pentru grasute (Galerie Foto)

Miercuri, 01 Iulie 2009, ora 18:41
18521 citiri
S-a intors moda pentru grasute (Galerie Foto)
Foto: Million Looks

Nu se stie daca lupta editorului Vogue, Alexandra Shulman, impotriva masurii "zero" a inceput sa dea roade, cert este insa ca tot mai multi designeri au inceput sa croiasca haine si pentru femeile mai plinute.

Fenomenul prinde amploare, iar pe podiumuri nu mai defileaza doar modelele "uscate", ci femei normale, care, de doua ori pe an cel putin, tin o dieta ca sa mai scape de cateva kilograme.

Masurile clasice 90 - 60 - 90 au fost inlocuite de forme mai plinute, rubensiene, iar pe copertile revistelor de moda au inceput sa apara si femei care nu sunt jenate de corpul lor.

Ele arata stralucitoare si au o frumusete aparte tocmai pentru faptul ca au invatat sa aiba incredere in ele, sa isi accepte corpul asa cum este, cu kilograme in plus, "colacei" si moliciuni apetisante. Cu ajutorul acestei atitudini au aratat lumii intregi ca nu doar "fotomodelele zero" isi au locul in industria modei si in pictorialele de frumusete.

Saptamana aceasta, in cadrul unui eveniment de moda de la New York, designerii au dovedit ca hainele cu masuri mari sunt frumoase si sexy. In cadrul evenimentului au fost prezentate creatiile de marimea 40, lansate de Beth Dito.

Designerul a incercat astfel sa spuna ca lucrurile incep sa se schimbe si in moda, aceasta nu mai poate fi "dominata" de modelele care au marimea "zero".

Diane Dennis, o bloggerita in varsta de 33 de ani, din Marea Britanie, este de parere ca "formele revin", anunta Daily Mail.

Printre femeile care au indraznit sa arate lumii ca se simt bine in pielea lor se numara Crystal Renn, Mia Tyler, sora lui Liv Tyler, Kate Dillon, Barbara Brickner si bineinteles solista Beth Ditto, anunta Million Looks.

Crystal Renn a incercat mult timp sa devina slaba cu ajutorul exercitiilor si dietelor nesfarsite. La un moment dat a inteles ca nu va reusi sa obtina foarte mult cu aceasta atitudine si s-a acceptat pe sine.

Imediat a pozat pentru Jean-Paul Gaultier si a aparut pe copertile revistelor Harper's Bazaar, Vogue si Elle, intr-o demonstratie aproape sfidatoare de curaj, intr-o lume populata de fotomodele slabe.

Mia Tyler, sora actritei Liv Tyler, este un fotomodel de succes, cu forme rubensiene. Ea mai este si actrita si designer. Isi iubeste foarte mult corpul si nu se fereste sa arate si altora acest lucru.

A fost model pentru Marie Claire si Elle, dar a facut reclama si pentru H&M si Gap. In luna februarie a lansat propria linie de haine, REVOLUTION 1228.

Kate Dillon s-a luptat in adolescenta cu anorexia, dar s-a vindecat si acum este un model cunoscut. Ea a pozat pentru Chanel, Christian Dior, Elisabeth, Gucci, Lane Bryant, Liz Claiborne, L'Oreal, Manifesto by Isabella Rossellini, Marina Rinaldi, Missoni, Nine West, Playtex, si Spiegel. De asemenea, a aparut si pe copertile revistelor Vogue, Glamour, Mademoiselle si Mode.

Barbara Brickner a fost numita cea mai frumoasa femeie din lume, desi nu are un corp perfect. Ea lucrat cu agentii de moda faimoase ca Wilhelmina, Heffner, Campbell, Giovanni Models, Wolf Models si Brigitte Models.

Nu in ultimul rand, in aceasta insiruire a frumusetilor atipice, trebuie mentionata Beth Ditto, care poate parea extravaganta si excentrica, insa are talent si debordeaza de incredere. Ea a lansat o colectie de haine pentru femeile plinute care au indrazneala si curajul sa arate celor din jur ca se simt bine.

Toate aceste frumuseti au avut curajul sa sparga tiprele epocii noastre si sa demonstreze ca frumusetea nu este standardul imposibil al masurii "zero", ci atitudinea increzatoare a femeii sigure pe ea.

Daca si tu esti una dintre femeile care au forme generoase, nu inseamna ca viata ta este ruinata si va trebui sa te infometezi ca sa ajungi la standardele impuse de industria modei.

Arata ce ai mai bun, gaseste ce ai tu mai frumos si arata asta. Si, bineinteles, nu uita sa ai incredere in tine si in fortele tale proprii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#moda grasute, #beth ditto, #forme rubensiene , #intalniri