Sase piese vestimentare pe care trebuie sa le ai in 2009

Autor: Ana Ilie
Miercuri, 18 Februarie 2009, ora 23:32
3636 citiri
Sase piese vestimentare pe care trebuie sa le ai in 2009

Cu siguranta toate femeile s-au plictisit pana acum de garderoba de iarna. Puloverele si pantalonii grosi, fularele si manusile, paltoanele si jachetele matlasate nu mai prezinta nici un interes si nu mai pot fi combinate in nici o varianta care sa para noua si interesanta.

E vremea ca doamnele si domnisoarele sa inceapa sa se gandeasca la garderoba de primavara. Cotidianul britanic The Times a decretat ca, in primavara lui 2009, sase piese vestimentare nu trebuie sa lipseasca din garderoba femeilor.

Jacheta

Aceasta vine in doua stiluri, blazerul tip "jacheta iubitului" si taiorul tip "Chanel". Ambel au avantajele lor: jacheta ascunde soldurile si fundul, ajungand pana la pulpa, iar taiorul iti accentueaza talia. Ambele se potrivesc cu majoritatea tipurilor de rochie, fusta si pantalon, insa trebuie retinut ca blazerul si fusta-creion nu pot fi puse impreuna daca se urmareste un look modern.

Pantalonii de "harem"

Pantalonii de "harem" vor fi purtati doar de curajoase - celelalte doamne se vor multumi cu panatalonii de "pijama", sustin designerii. Cu toate acestea, in viata reala, aceste doua tipuri de pantaloni vor fi rareori vazute pe strada si prin birouri, avand in vedere ca sunt dificil de purtat de cineva care nu are constitutie de manechin si pot parea usor ridicole. Pantalonul sezonului 2009 poate sa nu intre in aceste doua categorii, insa trebuie neaparat sa respecte doua caracteristici: sa fie inalti in talie si sa se termine chiar deasupra gleznei. Merg cel mai bine cu pantofi cu platforma si o bluza cu detalii feminine.

Fustele-creion

Fusta favorita a femeilor se intoarce primavara aceasta, in raspuns la "lejeritatea" pantalonilor. Forma sa precisa avantajeaza corpul feminin si merita intotdeauna investitia. Cea mai sigura achizitie este o fusta intr-o culoare inchisa, care sa nu aiba nici un fel de "stralucire" - materialele lucioase au tendinta sa accentueze orice curba a corpului si sa para ieftine.

Culoarea

Primavara aceasta va fi plina de culoare, in pofida vremurilor economice sumbre. De la albastru-azur la galben aprins, designerii au trimis pe podiumuri tinute in culori optimiste. De departe cea mai vibranta este rozul, cu toate variatiile sale: fuchsia, coral, roz-bombon. Nu e nevoie sa arati ca Barbie- un accent de roz ici si colo (cum ar fi o sanda sau o esarfa) invioreaza orice tinuta, cat de neagra. Cele mai curajoase doamne vor asorta rozul cu portocaliu sau rosu.

Paietele mate

Acesta este paradozul primaverii. Paietele, in general cunoscute pentru cantitatea generoasa de "sclipici"pe care o aduc tinutei, au fost reinventate - acum sunt mate. Cea mai practica investitie este cea intr-o bluza simpla - gen tricou sau maieu, care poate fi purtata pe sub o jacheta sau cardigan.

Volanele

Volanele sunt prezente pe podiumurile de moda de trei ani deja- e clar ca femeilor le plac si nu vor iesi atat de usor din garderobele noastre. Vara aceasta volanele au ajuns la fuste, cu toate ca sunt mai usor de purtat in partea de sus a corpului, unde vor avea si cel mai mare impact. Volanele extra-large ale unei camasi cer ceva simplu in partea de jos - un pantalon-tigareta sau o fusta-creion.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#tendinte primvara, #pantaloni harem, #volane culoare, #fuste creion , #intalniri
Comentarii