Se poarta coafurile voluminoase

Marti, 09 Septembrie 2008, ora 11:51
2867 citiri
Se poarta coafurile voluminoase

Coafurile voluminoase, in stilul anilor '80, dar si cele cu influente punk, sunt la mare cautare anul acesta.

Romantismul celor dintai si agresivitatea celor din urma merg mana in mana sau suvita langa suvita.

Un semnal in acest sens il da chiar celebra casa Victoria's Secret, ale carei modele par sa se fi inaltat cu cel putin 10 centimetri datorita coafurilor supradimensionate. Nu oricine poate purta o asemenea coafura, mai ales pentru ca parul trebuie sa fie indeajuns de lung pentru a deveni voluminos. Totusi, specialistii, consultati de the.age.co.au, te sfatuiesc cum sa obtii lookul mult ravnit.

Parul nu trebuie sa fie proaspat spalat. Se lucreaza mai usor cu cel spalat in urma cu o zi, care este mai putin alunecos. Daca, totusi, trebuie sa te speli, nu folosi balsam decat la capetele firelor de par.

Daca ai parul murdar si deloc timp la dispozitie, foloseste un spray pentru volum si, apoi, bigudiurile mari. Poti folosi si drotul, dar ai mai putina munca daca apelezi la bigudiuri.

In timp ce astepti sa ti se onduleze parul, cu bigudiurile in cap, nu pierde timpul, machiaza-te.

Odata scoase bigudiurile, lasa-ti capul in jos, periaza-ti parul si foloseste produsele tare de ingrijire, dar fara sa-l incarci.

Ridica-te si nu te speria chiar daca in cap pare ca ai o capita de fan.

Lasa-ti imaginatia sa zboare si joaca-te cu parul tau. Atat timp cat ai bucle si volumul e "depasit", vei fi in trend. Poti sa-l prinzi la spate, lejer, dupa ce ai avut grija sa lasi cat mai liber parul din crestetul capului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

3 ritualuri de îngrijire practicate de femeile din Japonia
3 ritualuri de îngrijire practicate de femeile din Japonia
Femeile din Japonia sunt recunoscute în întreaga lume pentru faptul că se mențin tinere și frumoase până la vârste înaintate. În loc să le invidiezi, cel mai bine este să te inspiri din...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#frumusete, #coafuri, #volum , #intalniri