Semne care iti spun ca e timpul sa te desparti

Luni, 07 Decembrie 2009, ora 01:02
12633 citiri
Semne care iti spun ca e timpul sa te desparti

Desi la inceput nu puteai rezista fara sa ii auzi vocea sau fara sa il vezi zilnic, parca acum sentimentele nu mai sunt atat de intense si simti ca flacara dragostei s-a mai stins intre tine si iubitul tau.

Daca nu esti sigura de relatia ta poate daca vei lua in considerare cateva semne iti vei da seama daca e timpul sa te desparti sau sa mergi mai departe.

Cei de la All womens talk iti dau cateva indicii care sa te scoata din incurcatura.

Daca nu mai ai aceleasi sentimente pentru el ca la inceput si nu ii duci dorul prea mult atunci cand pleaca departe, e timpul sa realizezi ca nu iti mai pasa la fel de mult si poti sa te gandesti la despartire.

Esti pe punctul de a pune capat unei relatii, daca inventezi sau cauti scuze ca sa nu te intalnesti cu iubitul tau, dar esti dispusa sa iti petreci timpul cu altcineva. Este stiu ca fiecare cuplu are momente in care se cearta, dar la voi parca ele nu se mai sfarsesc, deci nu este un semn bun.

Este evident ca lucrurile nu merg foarte bine intre voi daca nu ati mai facut sex de doua luni, iar durerea ta de cap pare sa nu se mai termine oricat de multe medicamente ai avea.

Nu are rost sa continui relatia si daca realizezi ca nu ai nimic bun de spus despre iubitul tau. Prietenii si membrii de familie au obosit sa tot asculte reclamatiile si se intreaba de ce voi sunteti inca impreuna.

Daca esti in cautarea companiei altor persoane, adica alti barbati, acesta este un semn sigur ca trebuie sa te desparti si sa renunti la relatia pe care o ai.

Ti-ai inselat partenerul? Daca este asa, atunci este timpul pentru o pauza. Daca sunteti intr-o relatie in care sunteti abuzata, atunci este timpul pentru a impacheta bagajele si a iesi inchizand usa fara un alt cuvant. Daca nu te poti imagina cu el in urmatorul an, atunci acest lucru este un alt semn ca este momentul sa mergi intr-o directie diferita.

Daca il compari pe partenerul tau cu al altora, iar altii sunt mai atractivi pentru tine, atunci ar trebui sa te desparti de el, dar sa faci asta fara sa ii provoci suferinta.

Si chiar daca te desparti de iubitul tau, nu ii provoca neplaceri si fa-o intr-un mod civilizat ca sa puteti ramane prieteni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#sfaturi despartire semne, #semne despartire cuplu , #intalniri