Sfaturi pentru un flirt reusit

Autor: Ana Ilie
Luni, 12 Ianuarie 2009, ora 20:23
8657 citiri
Sfaturi pentru un flirt reusit

Daca vrei sa iesi in oras si sa pui mana pe un tip interesant, trebuie sa inveti cateva tehnici de flirt care fac si din cea mai timida femeie o adevarata "devoratoare de barbati".

Publicatia britanica The Times a intocmit o lista cu cele cateva chestiuni de care trebuie sa tii cont atunic cand iti propui sa-ti gasesti "perechea".

- E bine sa presupui ca vei face sex in viitorul foarte apropiat. Genereaza acel amestec de adrenalina si feromoni pe care specialistii se chinuiesc sa-l reproduca de mii de ani.

- Fa un efort. Daca mergi la o petrecere imbracata intr-o rochie "draguta" in loc sa o imbraci pe cea in care stii ca arati "fierbinte", mai bine nu te deranja deloc. Nu vei emana incredere in sine si nici atractivitate daca nu te simti sexy.

- Fa ceva diferit. Poarta tocuri in loc de balerini, o rochie in loc de jeansi, fa ceva neasteptat cu parul tau. Nu doar vei arata mai bine, ci vei simti si ca ai trecut intr-o alta "viteza".

- Lasa-ti prietenii sa se descurce singuri. Bine, suna oarecum a nebunie curata. Ce femeie singura si-ar lasa prietenele pentru a merge sa se distreze singura? Cu toate acestea, tine cont ca prietenele te vor incomoda.

Nu vrei ca atunci cand in sfarsit EL se indreapta spre tine, ele sa inceapa sa-si dea ochii peste cap, sa chicoteasca cu subanteles sau sa-ti faca semne din spatele lui.

- Alege-ti barbatul. Nu-l astepta pe el sa te gaseasca. Dupa ce l-ai gasit, fa-l sa te placa.

- Flirteaza. Cam cat de mult crezi ca flirtezi? Dubleaza cantitatea. Tripleaz-o. Nu vrei sa fii inteleasa gresit in acest caz, asa ca e bine sa ai incredere in tine si sa-i dai de inteles ca il placi.

- Fii foarte interesata in tot ce spune. Nu-ti arunca ochii in jur nici macar daca te uiti dupa tava cu gustari.

- Fii foarte impresionata.

- Tachineaza-l un pic. Evita totusi urmatoarele zone: inaltimea, parul, mamele, nivelul lui de transpiratie.

- Complimenteaza-l, dar nu mai mult de o data.

- Dispari la un moment dat. Nu mai mult de 10 minute, dar e bine sa-i dai sansa sa-ti simta lipsa.

- Fii extravagant de sincera. Pastreaza totusi detaliile medicale pentru tine.

- Fa-l sa se simta responsabil pentru tine. "Poti sa-mi aduci inca un pahar?", "Pot sa ma sprijin de tine ca sa-mi fixez pantoful?" etc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#sfaturi flirt, #lifestyle , #intalniri