Si femeile grasute trebuie sa fie la moda in 2010 (Galerie Foto)

Joi, 14 Ianuarie 2010, ora 07:08
32209 citiri
Si femeile grasute trebuie sa fie la moda in 2010 (Galerie Foto)

Daca esti o femeie ceva mai plinuta nu inseamna ca trebuie sa treci la un stil vestimenar bazat pe "camuflaj" si sa ai imbracaminte "acoperitoare" si fara forme, care sa iti dea un aspect "de-a valma", deprimant si fara personalitate.

In fond, a alege hainele potrivite nu este o chestiune de marime, ci o chestiune de gust. Asa ca nu te grabi sa alegi haine cu forme si taieturi complexe, ci mizeaza pe simplitate.

Din mai multe motive, moda poate deveni un dusman al femeilor, mai ales daca acestea au cateva kilograme in plus. Prost aleasa, o tinuta care parea a fi destul de clasica se poate transforma intr-un esec.

De aceea, Femme Actuelle va da cateva sfaturi despre cum trebuie sa va imbracati, atunci cand silueta nu este un punct forte.

Grasutele trebuie sa faca o prioritate din hainele cu dungi verticale, pentru ca lungesc vizual silueta. Evitati insa sa purtati pantaloni cu un top sau cu o bluza cu imprimeu supradimensionat - flori, spre exemplu.

In schimb, o tinuta retro, usor inflorata, ar putea deveni o alegere buna daca stiti sa o asortati in acelasi stil.

Daca sunteti o femeie grasuta insa nu aveti sanii excesiv de mari, puteti purta haine care au o broderie in partea de sus. In caz contrar, evitati acest tip de imbracaminte, care nu ar fi deloc in avantajul vostru.

De asemenea, nu alegeti hainele elastice, deoarece nu veti face altceva decat sa va scoateti in evidenta liniile corpului. Purtati haine din bumbac sau matase, care dau o alura feminina, alunecand pe langa corp, in loc sa se muleze.

In ceea ce priveste croiala, nu va orientati mereu catre hainele drepte: puteti miza oricand si pe asimetrii, atat timp cat veti ascunde neajunsurile corpului si veti evidentia ce aveti mai frumos.

Evitati hainele mulate pentru ca, daca veti purta astfel de modele, ati putea adauga centimetri nedoriti siluetei voastre. De asemenea, daca optati pentru un sacou asimetric, purtati o rochie dreapa si nu una in stil "gogosar".

In ceea ce priveste culorile, femeile plinute nu sunt obligate sa poarte doar bleumarin, negru si maro, pe motiv ca acestea "slabesc". Puteti purta orice culoare, cu conditia ca aceasta sa fie bine aleasa, in functie de culoarea pielii si parului.

Stati departe de culorile prea aprinse. Puteti pune insa fara ezitare pariu pe culorile aprinse la accesorii cum ar fi o bratara mare, pantofii cu toc, poseta sau bijuteriile.

Trebuie sa stiti, totodata, ca albul nu este numai pentru femeile subtiri. Chic si feminin, puteti purta aceasta culoare culoare daca alegeti un stil clasic, atemporal. De exemplu, este perfect sa purtati o bluza alba cu o pereche de jeansi.

Pantofii cu toc trebuie sa fie nelipsiti din garderoba oricarei femei, dar mai ales a plinutelor, care ar trebi sa poarte intotdeauna tocuri de cel putin 5 centimetri.

Avantajul tocurilor este ca vor face o silueta mai frumoasa, parand mai subtire cu cativa cetimetri, iar piciorul fiind mai subtire e si mai elegant.

Parul, machiajul, geanta si bijuteriile sunt detalii care conteaza. Toate femeile au puncte forte, asa ca acestea trebuie sa fie evidentiate cu ajutorul acesoriilor.

Daca aveti un par bogat, trebuie sa mizati mereu pe coafuri care sa va scoata in evidenta. Daca aveti un decolteu generos, puteti sa mizati pe haine cu decolteu in V. Daca aveti brate frumoase, mizati pe bratari elegante si inele mari.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#moda grasute, #tendinte moda femei plinute, #moda femei 2010 , #intalniri