Trucuri pentru o atitudine pozitiva

Luni, 02 Noiembrie 2009, ora 16:59
5110 citiri
Trucuri pentru o atitudine pozitiva
Foto: life123

Atitudinea pozitiva este foarte importanta. Daca esti fericit, esti sanatos. Poti schimba atitudinea generala la fel de usor cum poti schimba un program de fitness.

Daca esti in cautarea unor sfaturi pentru o atitudine pozitiva, afla de la Life 123.

Stai in preajma unor oameni fericiti. Ce preferi? Sa stai langa un om care toata ziua se plange de viata sau sau in jurul unei persoane care face glume si rade chiar si pe seama problemelor? Nu te intalni cu persoanele care sunt pesimiste, spune-le ca nu ai timp si intalneste-te doar cu cele optimiste.

Mediteaza asupra binecuvantarilor tale. 15 minute pe zi de meditatie asupra vietii tale te poate ajuta sa te simti mai pozitiv si mai echilibrat. Aseaza-te intr-un loc confortabil, concentreaza-te asupra respiratiei si repeta in minte lista binecuvantarilor tale. Daca iti vin in minte ganduri negative, inlocuieste-le cu unele pozitive.

Fa o lista cu lucrurile pentru care este recunoscator. Stai cateva minute si fa o lista cu lucrurile pozitive din viata ta. Scrie-le cat de repede poti, fara sa stai sa te gandesti foarte mult la fiecare. Dupa ce ai terminat, pune lista in buzunar si scoate-o atunci cand simti ca nu esti intr-o stare buna.

Opreste-te atunci cand vrei sa te plangi. In loc sa stai sa te plangi de ceva ce nu iti place, schimba-ti atitudinea si deschide un subiect placut.

Vorbeste si asculta o persoana care se afla intr-o stare mai proasta decat a ta. Prin ascultarea problemelor lor si a durerilor lor o sa reusesti sa te simti mult mai bine si sa apreciezi lucrurile bune din viata ta.

Spune o gluma. A face o gluma si a rade te va ajuta sa te simti mai bine. Terapia prin ras este practicata de multe persoane si este bine vazuta.

Fii generos. Actele caritabile te fac sa te simti mult mai bine. Chiar si micile gesturi te vor face sa te simti bine. Deschide usa unei persoane straine care are prea multe bagaje, fa complimente colegilor sau ia cateva bomboane si ofera-le colegilor.

Ai grija la alimentatia ta. O dieta sanatoasa inseamna o viata sanatoasa, adica una fericita. Consuma cat mai multe fructe, legume, cereale integrale, carne slaba si bea multa apa, ceai si suc natural fara zahar. Daca ai grija de tine din punct de vedere fizic, te vei simti mai bine punct de vedere emotional.

Fa o mica plimbare. De asemenea, poti alerga in parc sau sa joci tenis. Daca vei fi activ din punct de vedere fizic cel putin 30 de minute pe zi, vei avea o atitudine pozitiva.

Imbratiseaza pe cineva. Nu conteaza daca iti este drag de cineva sau vrei sa o saluti, o imbratisare te va ajuta sa te simti mai bine, atat pe tine, cat si pe cel imbratisat.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#trucuri viata fericita, #sfaturi atitudine pozitiva , #intalniri
Comentarii