Unde nu e indicat sa incerci sa agati

Marti, 12 Mai 2009, ora 12:37
4526 citiri
Unde nu e indicat sa incerci sa agati

Indiferent de cat de disperat ai fi, exista locuri in care nu e indicat sa incerci sa-si gasesti perechea. O singura replica gresita iti poate atrage antipatii pe viata si chiar nu merita.

Cu siguranta exista un bar langa fiecare dintre aceste locuri. Pastreaza-ti sclipirea din ochi pentru cand ajungi acolo cu demnitatea intreaga.

YourTango a facut o lista a locatiilor in care n-ar trebui sa-ti testezi privirea ucigatoare de celibatar incins.

1. La inmormantare

Inutil de explicat de ce e poate cel mai prost loc in care sa faci ochi dulci cuiva. Dar si daca vei fi refuzat (si vei fi refuzat!), vei fi tinut minte pe viata, iar incercarea ta penibila va fi povestita la infinit, ca fiind cea mai proasta idee pe care cineva ar fi avut-o.

2. La sala

Unora li se pare ca un corp asudat tipa SEX prin toti porii. Altora, probabil marii majoritati, li se pare de-a dreptul aiurea sa raspunda unor avansuri atunci cand stropii de transpiratie li se scurg in valuri, iar pe tricoul interlocutorului pare sa fie desenata harta lumii din transpiratie.

3. La un interviu pentru job

Si cum in perioada asta probabil ca ai sansa sa mergi la multe astfel de intalniri, daca ai avut nenorocul sa fii dat afara, vei intalni si chipuri frumoase. Desi pare ciudat, au existat cazuri. Chiar nu conteaza ca potentialul angajator o pune pe Angelina Jolie in umbra, asa ceva, pur si simplu, nu se face!

4. In sala de asteptare a cabinetului psihologului tau

Daca ti se pare o idee buna sa-i strecori tipei care tocmai a iesit din biroul psihologului pe care-l frecventezi, din cauza existentei tale prea stresante/jobului pe care il urasti etc., numarul tau de telefon poate ar fi bine sa te gandesti putin.

Nu ai de unde sa stii pentru ce il frecventeaza ea si ce face in restul timpului cat nu e la terapie. Ai vazut stirile de la ora 5? Mai bine uita-te cu atentie!

5. In avion

In avion, mai ales daca nu ai mai calatorit cu acest mijloc de locomotie, s-ar putea sa ai tendinta de a intra in vorba cu vreo domnisoara dupa ce ai dat pe gat mai multe pahare de Martini decat se impuneau din cauza emotiilor. N-ai vrea ca, in toiul discutiei, dupa vreo turbulenta, sa-i desenezi pe rochie o pata dizgratioasa.

In astfel de situatii, cand nu stii exact cum va reactiona organismul tau, e mai bine sa stai cuminte pana ce ajungi la sol si culoarea iti revine in obraji.

In camera de Urgente

Tie cum ti-ar placea sa fii cu inima cat un purice, holbandu-te la peretii albi si infricosatori si gandindu-te daca vei mai trai dupa ce doctorul iti pune piciorul in ghips, iar cineva sa-ti dea intalnire imediat ce-ti scoti bandajele? OK, poate ca ar fi amuzant. Nu si daca problema ta ar fi mai grava.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#flirt locuri nepotrivite, #locuri nepotrivite agatat, #sala gimnastica flirt, #flirt Urgente, #flirt avion , #intalniri