Zece lucruri care nu trebuie sa lipseasca din dulapul unei femei (Galerie Foto)

Duminica, 14 Decembrie 2008, ora 12:05
7470 citiri
Zece lucruri care nu trebuie sa lipseasca din dulapul unei femei (Galerie Foto)
foto: All women Stalk

Stilul se defineste prin ceea ce se afla in dulapul tau. Pentru o fashionista convinsa exista cateva lucruri fara de care nu poate trai.

Asa ca, daca esti una dintre femeile care traiesc, respira, mananca si viseaza moda trebuie sa fii atenta la cele 10 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din dulap.

1. O camasa clasica barbatesca: Barbatii spun ca nimic nu este mai sexy decat o femeie care poarta o camasa barbateassca. Poate vorbeste testosteronul pentru ei, dar asta este adevarat. O femeie imbracata cu o camasa barbateasca arata foarte sexy. Fii sigura ca o combini cu o pereche de blugi sexy, sau cu fusta si pantofi cu tocuri inalte. Julia Roberts, Audrey Hepburn, Sharon Stone sunt doar cateva dintre vedetele care stiu ca o camasa barbateasca este sexy.

2. Jacheta de casmir poate fi purtata in orice ocazie. Fie ca vorbim de fusta, blugi sau rochie. Pentru o infatisare sexy poti alege un model mai lung si sa o porti fara nimic altceva, asa ca Marilyn Monroe.

3. Pardesiul clasic este o alta piesa vestimentara care nu trebuie sa va lipseasca din dulap. Acesta se potriveste cu orice si poate fi purtat oriunde, si la munca si la petreceri, chiar si la teatru.

4. "Am spus adesea ca mi-as fi dorit ca eu vroiam sa fi inventat blugii: sunt practici, relaxati si nepretentiosi. Ei au expresie, modestie, sex appeal si simplitate- tot ceea ce vreau de la hainele mele", declara Yves Saint Laurent. Asa ca o pereche de blugi, care iti vin ca turnati, sunt o investitie foarte buna. Purtati-i cu o pereche de pantofi pe masura veti arata foarte bine.

5. Un ceas clasic barbatesc este accesoriul potrivit pentru tine. Fie iti cumperi unul, fie il imprumuti de la iubit, dar trebuie neaparat sa il ai. Ceasul poate deveni unul dintre lucrurile pe care le puteti imparti.

6. Elizabeth Taylor spunea ca "femeile mari au nevoie de diamante mari". Si este adevarat. Poate nu e nevoie sa fie cel mai mare diamant, dar nu unul mic tot trebuie sa il ai. Diamantul va adauga o nota eleganta tinutei pe care o vei adopta.

7. Din garderoba ta nu ar trebui sa iti lipseasca balerinii. Daca crezi ca te descurci sa umblii doar cu tocuri inalte nu avem nimic impotriva. Balerinii sunt practici si in acelasi timp si foarte stilati.

8. De asemenea ,nu ar trebui sa iti lipseasca nici o pereche de pantofi clasici cu toc. Chiar daca vei plati ceva mai mult pe ei te poti linisti pentru ca nu se vor demoda foarte repede si sunt de calitate.

9. Nu ar trebui sa te lipsesti de o geanta frumoasa. Ea trebuie sa aiba o marime medie si sa fie de calitate. Nu uita: "esti prea saraca ca sa iti cumperi ceva ieftin".

10. Si nu in ultimul rand nu trebuie sa uitam de rochia clasica neagra. Este singura rochie care se potriveste oricarei femei, indiferent de silueta si inaltime. Este perfecta pentru orice ocazie daca stii sa iti pui accesoriile potrivite.

Chiar daca in moda totul se shimba cu o rapiditate uimitoare cele 10 lucruri de mai sus au rezistat de-a lungul timpului, asa ca poti sa le porti cu incredere.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#garderoba feminina, #moda , #intalniri