Tactici de ocolit iubirea

Vineri, 27 Februarie 2009, ora 18:14
4128 citiri
Tactici de ocolit iubirea

Ce rezolvi daca te indragostesti? In majoritatea cazurilor, dupa ce "euforia" primelor zile, saptamani sau luni se stinge, ramai cu sentimentul ca ti-ai pus sperantele in persoana gresita.

Cateodata, investesti prea mult timp si energie incercand sa modelezi relatia in functie de cum crezi tu ca ar trebui sa fie si te trezesti ca toate eforturile tale au fost in zadar.

Daca ai intrat in acea perioada a anului in care ti se pare ca cel mai bine ar fi daca nu te-ai mai indragosti de primul barbat care iti iese in cale, publicatia online The Frisky a intocmit o lista cu sase lucruri pe care le poti face.

Asa ca daca vrei sa-i dai inimii o pauza, fara a renunta insa la distractia de a iesi in oras cu un barbat interesant, citeste mai departe si pune in practica!

1. Da-ti intalnire doar cu barbatii de care sunt sanse slabe sa te indragostesti

Daca te trezesti devreme, intalneste-te cu un fan al petrecerilor tarzii, care iti va transforma noptile si diminetile in cosmar. Daca esti o fire sportiva, iesi in oras cu un "soarece de biblioteca" care nu se poate apara singur de baietii rai.

Despartirea de un astfel de personaj ar trebui sa fie fara durere si fara regrete.

2. Plange-te la nesfarsit de orice

Plange-te de sanatatea ta, de stresul de la munca, de copilarie si de masa de pranz. Orice eveniment din viata ta poate fi astfel "invartit" incat sa puna pe fuga orice pretendent mai serios.

3. Plange-te si lauda-te in acelasi timp

Daca esti destul de "abila", vei combina cele doua atitudini enervante.

"Sunt atat de obosita pentru ca mi-am petrecut noaptea la cel mai grozav restaurant deschis de curand, m-am chinuit sa evit un tip foarte insistent.. Cred ca era actor, desi eu nici macar un televizor nu am. Sunt prea ocupata sa citesc ca sa ma mai uit la Tv".

O astfel de fraza "artistica" are mari sanse sa te scape rapid de orice probleme "de inima".

4. Construieste-ti o fraza proprie si foloseste-o tot timpul, pana la epuizare

Spre exemplu: "De ce? Pentru ca sunt FATA!". Foloseste-o daca o intalnire decurge prea bine. Din doua in doua minute, indiferent ce subiect discutati, strecoara fraza respectiva. Ai efect garantat daca o folosesti impreuna cu un gest enervant.

5. Daca, Doamne fereste, incepe sa-ti placa un tip, cauta repede cateva defecte

Chiar si Fat Frumos avea defecte. Poate fi orice - pectoralii lui sunt prea mari, ii plac filmele prea "intelectuale", poate arata prea bine ca sa-ti placa cu adevarat. Daca te uiti cu atentie, vei gasi ceva care sa-ti distraga atentia de la faptul ca tipul este chiar interesant.

6. Daca ajungeti sa faceti sex, asigura-te ca e o partida esuata

Nu trebuie neaparat sa fie groaznic, insa trebuie sa fie nesatisfacator. Cand femeile ajung la orgasm, corpul lor emite hormonul "atasamentului", oxitocina, care este vinovat de sentimentele de apropiere.

Iarina Dumitrescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#sfaturi de dragoste , #iubire