Cele mai comune greseli de decor

Sambata, 12 Iunie 2010, ora 22:14
6741 citiri
Cele mai comune greseli de decor

Sa decorezi o casa nu este un lucru usor de facut, mai ales cand citesti si vezi atatea si atatea reguli de care sa tii seama.

Pentru a-ti fi insa mai usor si pentru a fi sigur ca ai facut niste alegeri bune, incearca sa tii cont de greselile evidentiate mai jos de lifestyle.msn.com si solutiile date (nu este vorba de greseli de gust; sunt pur si simplu gafe in ce priveste decorul, si sunt cele mai comune).

Cum iti poti decora dormitorul (Galerie foto)

1. Covoare lasate complet libere

Greseala: Covoarele care nu sunt prinse deloc sub mobila dau impresia ca parca ar fi gata sa zboare, in stilul celor fermecate.

Solutia: Baga covorul sub o componenta a mobilei macar cu o latura. Spre exemplu, pune-l sub picioarele din fata ale canapelei sau asaza o masuta in mijlocul lui.

2. Piese de mobilier prea mari

Greseala: Indiferent despre ce camera este vorba, nu este potrivit sa ai o piesa de mobilier prea mare fata de celelalte elemente de mobila, si comparativ cu marimea camerei.

Redecorezi? Alege o canapea pe gustul tau (Galerie foto)

Solutia: Inlocuieste cat de curand posibil acea piesa cu una mai mica.

3. Pereti vopsiti in nuante nepotrivite

Greseala: Un verde menta care a capatat o nuanta apropiata de a mazarii odata ce l-ai dat pe perete este destul de nepotrivit.

Solutia: Mai ales daca nu iti place culoarea pe care o vezi pe pereti, ia-ti inima in dinti si hotaraste-te sa ii revopsesti, chiar daca stii ca asta inseamna sa iti dai casa peste cap cateva zile. Alege o culoare mai calda in loc.

4. Prea multe obiecte de decor

Greseala: Din dorinta de a nu renunta la ceva din ce ai adunat pana acum in casa, mai ales daca unele obiecte au si incarcatura emotionala, ai tendinta de a supraincarca o camera.

Solutia: Desi iti este greu sa scoti ceva din peisaj, este mai bine sa faci asta nu numai pentru a degaja putin spatiul, dar si pentru a pune in valoare ce ai ales sa ramana. Altfel, risti ca unele obiecte sa nu fie nici macar remarcate de multe ce sunt.

5. Alegi doar piese dintr-o singura epoca

Greseala: De teama de a nu realiza un decor de prost gust cumperi numai piese din aceeasi "epoca".

Solutia: Nu este nimic gresit in a combina o veioza mai moderna, spre exemplu, cu o canapea mai veche, atata timp cat se potrivesc.

Tu cum decorezi camera bebelusului? (Galerie Foto)

6. Un televizor foarte mare intr-o camera de marime medie

Greseala: Un televizor foarte mare pus intr-o camera de marime medie face ca aceasta sa para mai degraba un spatiu pentru pitici.

Solutia: Asaza un televizor foarte mare intr-o camera care este si ea foarte mare. Daca ai cumparat deja unul prea mare pentru un spatiu mic, incearca macar sa nu il lasi singur pe un perete gol. Inconjoara-l macar cu cateva tablouri mici.

7. O lumina prea stridenta

Greseala: Unele dintre cele mai deranjante alegeri in ce priveste modul de iluminat sunt becurile puternice pozitionate astfel incat deranjeaza la ochi sau tuburile fluorescente din baie.

Solutia: Alege becuri mai slabe si mai multe, si cauta-le pe cele care degaja o lumina mai aproape de cea naturala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#greseli decoratiuni, #decoratiuni casa, #idei decorat casa , #locuinta
Comentarii
Poza POSTASUL
POSTASUL
rank 5
Decoratii ...pe ce fundal ? Marea majoritate,nu avem bani de un cort,darmite de un apartament modest! Va expuneti pareri idi.oate in fata noastra,a multimii care am taiat si piramidonul din calcule! De nu aveti rusine,aveti bunul-simt,macar,de a ne lasa