Cele mai bune tunsori pentru forma fetei tale (Galerie foto)

Marti, 05 Aprilie 2011, ora 18:10
184960 citiri
Cele mai bune tunsori pentru forma fetei tale (Galerie foto)

Indiferent de forma fetei, tunsoarea confera stil, distinctie si personalitate oricarei persoane. Important este sa gasesti forma care ti se potriveste, pentru a pune in valoare frumusetea chipului tau.

In functie de fiecare tip de fata, exista cateva tipuri de coafuri care rezoneaza in armonie totala cu osatura. Allure ofera o gama de idei de tunsori din care sa poti alege.

Pentru fete rotunde:

Asimetric

"O fata rotunda arata foarte bine cu o tunsoare inegala", spune Chris mcMillan, stilist in Ls Angeles. Emma Stones este un bun exemplu. "Daca iti coafezi parul usor intr-o parte si adaugi un breton usor pierdut, fata ta va parea mai slaba."

Trepte lungi

Daca vrei sa porti o carare pe mijloc, cel mai bun mod pentru o fata rotunda este ca tunsoarea sa fie in trepte. Primele trebuie sa se opreasca imediat sub maxilar, iar ultimele sa ajunga pana la nivelul umerilor. Foloseste produse care sa previna incretirea varfurilor, caci altfel se poate crea o impresie de marire a fetei.

"Coada de cal"

"Un mod usor de a pune in evidenta o fata rotunda este o coada de cal, parul fiind prins la nivelul urechilor sau putin mai sus", explica Ted Gibson, stilist la un salon din New York.

Bob usor pierdut

Secretul pentru a purta parul deasupra umerilor este sa fie aranjat "imprecis". Parul trebuie sa creeze o impresie usor neglijenta, precum cea a lui Renee Zellweger. Adauga putina spuma pentru a conferi un plus de densitate parului si foloseste o perie speciala atunci cand este ud pentru a-l ondula foarte putin.

Stilul pixie

O tunsoare cum afiseaza Ginnifer Goodwin te va ajuta sa iti pui in evidenta pometii si ochii. Aplica putin produs in par pentru a fi sigur ca suvitele raman in ordinea pe care o doresti.

Bob inegal

"Incearca trepte lungi, dramatice, iar de-a lungul barbiei si spre ceafa parul sa devina din ce in ce mai scurt", sugereaza stilistul Jimmy Paul. Acest tip de tunsoare iti va oferi o stuctura si unghiuri care te vor avantaja. Foloseste un produs pentru volum, pe care sa-l aplici doar la radacina parului.

Pentru fete ovale:

Trepte abrupte

"Daca fata ta are o forma alungita, vei ameliora aceasta impresie prin niste trepte abrupte, care sa adauge putina latime", sugereaza McMillan. Poti folosi aparatul de indreptat parul pentru a le aranja asa cum doresti.

Carare pe mijloc

Parul lung pana la umeri, aranjat cu o carare pe mijloc, este ideal pentru o fata ovala. Pentru a evita o impresie de severitate, adauga niste bucle, pentru a arata la fel de dulce si romantica precum Hilary Duff.

Bob cu breton lateral

Atunci cand fata ta este prea alungita, poti micsora aceasta senzatie printr-un breton ce iti va reproportiona formele. Tine bretonul sub control trecandu-l rapid prin aparatul de indreptat.

Par tuns scurt, in colturi

Acest look te va evidentia cu siguranta, asa ca foloseste-l daca vrei sa atragi atentia precum a facut-o Rihanna. Este extrem de sexi si feminin, liniile dure punandu-ti perfect in evidenta linia gatului si a urechilor.

Pentru fete cu forma patrata

Bob subtiat

O tunsoare stil bob, tapat inspre crestet, ce se termina sub barbie usor subtiat, iti va imbraca perfect forma fetei.

Par ciufulit

Stilul lui Rachel McAdams este perfect pentru o fata patrata. Foloseste un produs care sa iti puna in evidenta buclele usoare si treptele de tunsoare.

Varfuri ondulate

Incearca o tunsoare mai lunga, iar de la urechi in jos onduleaza-ti parul. Acest model iti va masca severitatea maxilarului, precum poti vedea la Megan Fox.

Lung si drept

"Stilul lui Demi Moore - foarte lung si drept- imblanzeste unghiurile fetei", afirma McMillan. Si cararea pe mijloc pune in evidenta centrul chipului, luand atentia de la maxilar.

Pentru fete cu forma de inima:

Bob ondulat

Parul care se uneste imediat sub maxilar acopera zona barbiei si reduce aspectul de tringhi al fetei. Daca este usor ondulat la varfuri, va arata si mai bine.

Carare intr-o parte

Daca ai parul lung, fa o carare intr-o parte si apoi continua cu un breton lateral, usor pierdut. Ideea este sa iti pui in evidenta ochii.

Bucle lungi, de diverse lungimi

Primele bucle trebuie sa fie la nivelul urechilor, iar celelalte sub barbie. Nu este bine sa ai volum inspre crestet, caci acesta iti va evidentia barbia usor ascutita.

Par scurt cu breton lateral

Parul nu trebuie sa aiba volum si bretonul sa ajunga in spatele urechilor. Foloseste o solutie speciala care sa iti netezeasca parul si sa ti-l faca foarte usor manevrabil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#look, #coafura, #par, #coafuri forma fata, #forma chip tunsoare, #fata rotunda coafura, #fata prelunga tunsoare , #look