Cum sa fii in forma maxima dimineata

Miercuri, 04 Mai 2011, ora 12:20
4712 citiri
Cum sa fii in forma maxima dimineata

In fiecare seara iti propui ca dimineata sa te trezesti cu pofta de viata si sa incepi ziua cat mai sanatos dar, de cele mai multe ori, de abia ai energia de a te da jos din pat si aranja pentru serviciu.

Mai mult, in momentul in care iesi pe usa nu arati nici pe departe atat de bine pe cat ti-ai dori, avand un aspect obosit, nesanatos si neingrijit suficient. Potrivit Natural Health, exista unele trucuri care, puse in aplicare, te vor face sa radiezi de prospetime in fiecare dimineata.

Curata pielea

Imediat dupa ce te trezesti umple o cana cu apa fierbinte si adauga o felie de lamaie sau lime. Sucul din citrice iti va activa circulatia sanguina si sistemul digestiv, indepartand congestiile de la nivelul pielii. O alta bautura energizanta fara cafeina este reprezentata de ceaiul din piper.

Inlatura pungile de sub ochi

Daca te trezesti dimineata cu ochii umflati, incearca sa alergi pe loc pentru 5 minute. Poti face cateva genuflexiuni in timp ce te speli pe dinti daca esti in criza de timp.

Scapa de cearcane

Pune doua pungi de ceai care sa contina cafeina in apa calduta si apoi aplica-le pe ochi pentru 5 minute. Cafeina va extrage excesul de apa si va face sa dispara nuanta mai inchisa.

Fa pielea sa straluceasca

Pielea uscata reprezinta cel mai de suprafata strat al corpului, iar indepartarea celulelor moarte stimuleaza circulatia de suprafata si lasa pielea sanatoasa sa iasa la suprafata. Inainte de dus, foloseste o perie din fibre naturale cu care sa exfoliezi intregul corp.

Nu folosi o presiune prea mare, pentru a nu provoca iritatii. Repeta acest procedeu o data pe zi, timp de 2 saptamani, iar apoi mentine obiceiul o data pe saptamana.

Energizeaza-ti sufletul

Talpile picioarelor sunt pline de terminatii nervoase care stimuleaza si energizeaza corpul. Pentru a le activa, poarta pe talpa incaltarilor un dispozitiv special cu striatii care sa maseze usor si ai grija ca pielea moarta sa fie mereu indepartata. Foloseste o piatra abraziva la fiecare dus si hidrateaza apoi.

Elimina toxinele

In timpul somnului, corpul tau elimina toxine prin piele, de aceea un dus cald dimineata este foarte bun pentru indepartarea lor. Foloseste un gel de dus pe baza de citrice, care iti va stimula simturile si te va trezi mai usor.

Pentru a creste circulatia este indicat sa iti termini dusul cu 3 cicluri alternative de apa fierbinte si rece, nu mai mult de cateva secunde fiecare.

Hidrateaza-ti pielea

Dupa dus trebuie neaparat sa iti hidratezi pielea cu o crema speciala. Poti alege una cu uleiuri esentiale energizante si ofera-ti singura un mic masaj.

Creste starea de spirit

Pune o picatura de ulei aromatic la incheietura mainii sau foloseste parfumul preferat. Mirosul placut iti poate schimba starea de spirit instantaneu si o poate mentine asa pe durata intregii zile.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#look sanatos, #energie dimineata, #remedii cearcane, #aspect fresh, #pungi ochi , #look